ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Η Εspresso, o εκτελεστής και το «φονικό υπερόπλο» Μαρίνα Πατούλη!

troikanoi1383633439

 

Δεν ξέρεις σε ποιο από τα θέματα της σημερινής Espresso να δώσεις την μεγαλύτερη προσοχή. Η εφημερίδα στα πλαίσια της ψυχολογικής πίεσης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας προς τον εκτελεστή του Νέου Ηρακλείου δημοσιεύει «μαρτυρία-κλειδί» κρατουμένου ο οποίος είναι έγκλειστος για δολοφονίες-μπουμπούκι δηλαδή! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο ίδιος φέρεται να είπε πως γνωρίζει τον δολοφόνο των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, καθώς και πως έχει συμμετάσχει σε τρομοκρατικά χτυπήματα της οργάνωσης- φάντασμα ΟΠΛΑ και της Σέχτας Επαναστατών.

Ο ποινικός κρατούμενος, ο οποίος έχει προφυλακισθεί για δολοφονίες ποινικού δικαίου, φέρεται να είπε σε άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, πως γνωρίζει τον εκτελεστή του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη, ενώ παράλληλα είπε πως συμμετείχε και στην επίθεση στο Alter τον Φεβρουάριο του 2009, αλλά και στην επίθεση στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής, αναφέρει η Espresso.

Όπως σημειώνεται στη συνέχεια του δημοσιεύματος, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ συνέκριναν τα βίντεο από την επίθεση στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής και στο Νέο Ηράκλειο και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο εκτελεστής έχει την ίδια σωματοδομή, αλλά και το ίδιο χαρακτηριστικό βάδισμα, με την ΕΛ.ΑΣ πλέον να έχει επικεντρώσει τις έρευνες της σε τρία άτομα.

Αυτά αναφέρει η καλή εφημερίδα σχετικά με τον εκτελεστή. Μόνο που στο ίδιο πρωτοσέλιδο διαπιστώνουμε πως υπάρχει ένα εξίσου «φονικό» υπερόπλο με τον εκτελεστή του Νέου Ηρακλείου κι αυτό δεν είναι άλλο από την- »διαστημική» την χαρακτηρίζει η εφημερίδα- σύζυγο του δημάρχου Αμαρουσίου Πατούλη-γνωστού από τις εμφανίσεις του στο EXTRA του Βρυώνη με τις υπαίθριες διαφημίσεις-Μαρίνα Πατούλη.
Η αξιολάτρευτη Μαρίνα- κάτι ανάμεσα σε Μενεγάκη και Barbie-δίνει λάμψη και γκλαμουριά στο βουκολικό επάγγελμα του «βλαχοδημάρχου» γενικότερα, καθώς η έννοια «βλαχοδήμαρχος» ταιριάζει απόλυτα στην πλειοψηφία των αρχόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μπροστά λοιπόν στην «διαστημική» Μαρίνα ο εκτελεστής του Νέου Ηρακλείου (είναι και μπανάλ συνοικία μπροστά στο καραγκράντε Αμαρούσιον του Πατούλη), δεν πιάνει μία. Το πραγματικό «φονικό» όπλο βρίσκεται αριστερά στο πρωτοσέλιδο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στην διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ενόψει των δημοτικών εκλογών, όλοι οι υποψήφιοι «βλαχοδήμαρχοι» της χώρας θα μας αποκαλύψουν τα «φονικά» τους όπλα. Καθότι όπως λέει και ο λαός πίσω από έναν ισχυρό άνδρα βρίσκεται μια δυναμική γυναίκα…http://kourdistoportocali.com/