Eθνικό έγκλημα>Πάνε να κάνουν τον Πάστορα, Πρόεδρο Δημοκρατίας!

SavedPicture-201442321120.jpg

Ο διαπλεκόμενος Πάστορας, ο πλέον τίποτα από τα πολιτικό τίποτα, ετοιμάζεται να γίνει πρόεδρος Δημοκρατίας ολοκληρώνοντας έτσι ένα κρεσέντο ατυχημάνων με φιλήσυχα γερόντια που υποδύονταν τους Προέδρους της Δημοκρατίας!

Το άρθρο του Τάκη Χατζή στο Newpost κρούει τον κώδωνα του κινδύνου>

Ο Φώτης Κουβέλης είναι η αλήθεια ότι με την ΔΗΜΑΡ αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο- σε πολλά επίπεδα- στην πολιτική ζωή του τόπου. Ωστόσο αυτό που ο χρόνος απέδειξε, είναι η μικρή ανθεκτικότητα του εγχειρήματος.

Σιγά-σιγά οι λάθος επιλογές που έκανε, τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και αρκετοί από τους πιο στενούς του συνεργάτες έχουν φέρει το κόμμα του στα όρια της κατάρρευσης. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Το γεγονός αυτό ενδεχομένως να ευνοήσει στο μέλλον προσωπικά τον κ. Κουβέλη. Θυμίζω ότι όταν ο Κωστής Στεφανόπουλος με την ΔΗΑΝΑ έμεινε εκτός Βουλής αναδείχθηκε ως ο καταλληλότερος για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε συνεπώς να ευνοήσει και τον κ. Κουβέλη αφού οι πιθανότητες να μείνει εκτός Ευρωβουλής είναι της τάξεως του 80%. Και όπως συνήθως γίνεται ένα αρνητικό αποτέλεσμα είναι απολύτως βέβαιο ότι θα προκαλέσει εσωκομματική γκρίνια και σίγουρα πολλές… μετατοπίσεις.

Σε αυτή την περίπτωση ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα είναι το φαβορί για την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2015!