ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΥΤΟΣ ειναι ο κωδικός Μαζιωτη!

432246-d49ea6393065

Το κωδικό όνομα «Κυθάρας» είχε ο αρχηγός του «Επαναστατικού Αγώνα » Νίκος Μαζιώτης -όχι φυσικά για κάποια κρυφή του αγάπη με το μουσικό οργανο ,αλλά για το πάθος του για τα Κύθηρα ,εκεί οπου » ζυμώθηκε» με συντρόφους του επαναστατικού χώρου και ολοκλήρωνε τον κύκλο του μετά απο κάθε αιματηρό χτύπημα!!!

Ο «Κυθάρας» όπως τον είχε κωδικοποιήσει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία – ανασύντασσε τις δυνάμεις του στο γεμάτο ενέργεια νησί , που ήταν κι αγαπημένος τόπος της συντρόφου του Πόλας Ρούπα.

Το κωδικό όνομα «Κυθάρας» το πήρε μετά και το χτύπημα στην Αμερικανική πρεσβεία -εχοντας ελαχιστοποιήσει τα λάθη της τρομοκρατικής του οργάνωσης που στην πρώτη φάση της ιστορίας της ήσαν πολλά κι εδιναν προοπτική στα κινητά συνεργεία της ΕΛΑΣ αλλά και ξένων υπηρεσιών πληροφοριών να αξιοποιούν ιχνη κι ευρήματα!!! Αυτό συνέβη πρώτη φορά σε χτύπημα κατά του Αστυνομικού τμήματος Καλλιθέας-χτύπημα που είχε αναλάβει ο «Επαναστατικός Αγώνας» – οπου είχαν βρεθεί βιολογικά ιχνη σε αποτσίγαρα μελών της οργάνωσης που εντελώς απρόσεκτα είχαν πετάξει στο χώρο της επίθεσης!!

Σήμερα, αναζητείται ολοκληρη η ομάδα δράσης που συναντιόταν συχνά-πυκνά στα Κύθηρα με τον ΜΑζιώτη και τη σύντροφό του. Οι αστυνομικοί που βρίσκονται στα ιχνη των αλλων μελών της οργάνωσης ξέρουν τούς μυστικούς κρίκους της αναζήτησης .
Αυτοί είναι- η διαδρομή των οπλων και κυρίως των αντιαρματικών ρουκετών απο τα Σκόπια
– Οι ποινικοί με τους οποίους συνεργάζεται ο «Επαναστατικός Αγώνας»
– Η ομάδα των Κυθήρων, αλλά κυρίως ευελπιστούν να μάθουν

Ολόκληρο το δίκτυο των πληροφοριών απο το Αλβανόφωνο κομμάτι των Σκοπίων . Αυτά τα στοιχεία τα εχουν συγκεντρώσει ξένες υπηρεσίες πληροφοριών και αφορούν την προέλευση του οπλισμού και τούς «συνδέσμους» επικοινωνίας. Σε αυτό δεν διασυνδέονται πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών ,αλλά συνδεσμοι Ελλήνων ποινικών!!! Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό για την ολική εξάρθρωση της πιο επικίνδυνης σήμερα τρομοκρατικής οργάνωσης!!!

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ   hellasforce