Παγκόσμιο θαυμασμό προκαλεί το ΠΑΣΟΚ του Αντώνη Σαμαρά

286370-wallpaper_ill67

Οι νέες μεταγραφές της σοσιαλιστικής κυβερνησης!  “Ειναι αναμφισβήτητα η καλύτερη κυβερνηση ΠΑΣΟΚ απο την εποχή του Κωστα Σημιτη”! Λένε ιστορικά στελέχη του κινήματος μην μπορώντας να κρύψουν τον θαυμασμό τους για τον ηγέτη Αντώνη Σαμαρα που κατάφερε να αναστήσει το απαξιωμένο ΠΑΣΟΚ που κληρονόμησε απο τον Γιώργο Παπανδρεου. Κανείς πέραν ίσως του Σωκρατη Κόκκαλη, δεν είχε πιστέψει οτι το παιδί απο την Καλαμάτα θα κατάφερνε μετα απο δεκαετίες να δομήσει την ισχυρότερη κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία μάλιστα κερδίζει τον σεβασμό απο τα άδυτα του ΔΝΤ μεχρι το Βερολίνο για το υποδειγματικό έργο της.
Το μυστικό όμως του Αντώνη Σαμαρα δεν ειναι άλλο απο την προσεκτική επιλογή και αξιοποίηση των ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε καίριες θέσεις, ακομα και αν δεν εξελέγησαν ουτε στο χωριό τους. Ο μέγας Γιωργακης Παπανδρεου άλλωστε, ακολούθησε την αρχή των μεγάλων ηγετών, Μουσολινι, Χιτλερ κ.α. δηλώνοντας οτι “ο κυβερνήτης δεν σέρνεται απο πλειοψηφίες”!
Έτσι λοιπόν και ο Αντωνης Σαμαρας δεν παρασύρθηκε απο το οτι οι βρωμεροί πολίτες της Άρτας δεν ψήφισαν τον μεγα Βατοπαιδοφαγο Τσιρώνη. Αντιθετα, του εμπιστεύθηκε το υπουργειο παιδείας ωστε να διαβεβαιώσει πως το διαστημικό έργο της Διαμαντοπουλου θα συνεχιστεί απρόσκοπτα!

Και με ήθος! Πουθενά δεν αναφέρεται η πολιτικη προέλευση του σοσιαλιστή μαχητή…
Αλλα η τιτάνια κίνηση που θα έκανε ακομα και τα οστά του Ιδρυτή να χορεύουν σάμπα, ειναι η χρησιμοποίηση της ενσάρκωσης του γιωργοπαπανδρεϊκού σοσιαλισμού: Τον επικό Λιβάνιο! Το αγνό σοσιαλιστικό τέκνο που ανδρώθηκε στους μέγιστους εν ζωή, Ραγκούση και Καμίνη!

Και τι σεμνοτης! “Τεχνοκράτης” ο Λιβάνιος! Στον σκληρό πυρήνα των τεχνοκρατών του σοσιαλιστικού μνημονίου, που κατάφερε να κανει ακομα και τον Βλαντιμιρ Ίλιτς Ουλιάνοφ να μοιάζει προστάτης του επιχειρείν και της ατομικής ιδιοκτησίας!

Ειναι δεδομένο πως στην μελλοντική Ελλαδα του σοσιαλισμού, οι προτομές του Αντώνη Σαμαρα θα κοσμούν την είσοδο κάθε γκουλαγκ συμμόρφωσης καπιταλιστων τυροπιταδων.

Αποθεωνει η Τρολυμπία  olympia spyr