ΣΑΜΑΡΑΣ – ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ: Η Πέμπτη φάλαγγα εντός των τειχών! Ανακοινωση – σοκ της Νέας Δημοκρατίας!

assets_large_t_420_54056042

Αυτο ειναι το συνοδευτικό, ωστε να μην αμφισβητήσει κανείς οτι η ανακοινωση που θα διαβάσετε, ειναι επίσημη ανακοινωση της Νέας Δημοκρατίας.
Η ανακοινωση βγήκε απο το ΥΠΟΙΚ με σκοπό να “αποδομησει” τα επιχειρήματα του Τσίπρα. Κοιταξτε τωρα, τον πρόλογο – μνημείο μειοδοσιας – με τον οποίο ξεκινα η ανακοίνωση:
“Περίληψη

Τα έτη πριν την κρίση η ελληνική οικονομία κατέγραψε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, βασισμένη στην αύξηση της εσωτερικής οικονομικής ζήτησης, χρηματοδοτούμενη με ξέφρενο εξωτερικό δανεισμό δημοσίου και ιδιωτών. Το στρεβλό αυτό οικονομικό πρότυπο οδήγησε στη γιγάντωση της εγχώριας κατανάλωσης, τη στροφή προς τομείς εξυπηρέτησης της εγχώριας αγοράς, την επιδείνωση της παραγωγικότητας της ελληνικής οικονομίας, και τη συσσώρευση τεράστιων δίδυμων ελλειμμάτων (δημοσιονομικού και του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών), δημόσιου και εξωτερικού χρέους. Όταν η πρόσβαση σε εξωτερικό δανεισμό διεκόπη, το μοντέλο αυτό κατέρρευσε. Έφτασε η στιγμή που η Ελλάδα πρέπει να ζει με τους δικούς της πόρους.
Οι εξαγγελίες οικονομικού περιεχομένου του ΣΥΡΙΖΑ της 13/9/2014 βασίζονται σε μία εσφαλμένη θεώρηση της λειτουργίας της οικονομίας και της πηγής των σημερινών προβλημάτων.”!!!

Δηλαδη, ο Σαμαρας και ο Χαρδουβελης (ειναι βέβαιο πως ο πρόλογος μπήκε με την έγκριση, αν οχι την υπαγόρευση τους), αναμασούν την άθλια προπαγάνδα της συμμορίας Παπανδρεου, όταν αυτη εχει καταρρεύσει διεθνώς!
Την ίδια στιγμή που κορυφαίοι οικονομολόγοι στον πλανήτη αποκαλύπτουν το βρωμικο σχέδιο που διαδραματίστηκε απο τον Παπανδρεου και την Τρόικα, οπως ο Ελβετός καθηγητης Μάνφρεντ Γκέρτνερ του οποίου η τεκμηριωμένη έρευνα θα επρεπε να είναι το ευαγγέλιο της κυβερνησης στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα! Διαβάστε: Ο Ελβετός αδιάφθορος στέλνει την συμμορία του μνημονίου στο Γουδή: Σας πτώχευσαν δολίως για να πλουτίσουν συμφέροντα – κοράκια!

Όλα αυτα, λίγες ώρες μετα την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ολυμπια οτι η μνημονιακή πολιτική δεν ειναι “λάθος συνταγή” αλλά η μεγαλύτερη ληστεία ιδιωτικού και δημοσιου πλούτου που εχει συντελεστεί στη νεώτερη ιστορία σε καιρό ειρήνης.
Μετα απο ολα αυτά, καθίσταται ξεκάθαρος ο ρόλος της “σκληρής διαπραγμάτευσης” Σαμαρα: Διαοραγματευεται όντως σκληρά. Για λογαριασμό της Τρόικας.
Ειναι η Πέμπτη Φάλαγγα εντός των τειχών.    olympia spyr

assets_large_t_420_54056042