ΤΡΟΜΟΣ! Ο μαχαραγιάννης Ραγκουσης απειλεί οτι θα επιστρέψει μαζί με τον Παπανδρεου! Ακολουθεί και ο Παπακωνσταντινου;

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Γιάννης Ραγκούσης «απειλεί» ότι τυχών επιστροφή του Γ. Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ θα σημάνει και την δική του Με δήλωση του ο πρώην υπουργός Εσωτερικών τάσσεται όπως είναι λογικό στο πλευρό του κ Παπανδρέου, ενώ εξαπολύει μύδρους κατά του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ. «Μάλιστα, όπως λέει «σε περίπτωση που υπάρξουν πολιτικές πράξεις τέτοιας κατεύθυνσης και περιεχομένου είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στην συλλογική, ενεργό πολιτική. Να επιστρέψω, ως ένας από τα εκατομμύρια πολιτών που αποχώρησαν για να σώσουν την τιμή αυτής της παράταξης, προκειμένου, να γίνει πράξη μια συλλογική προσπάθεια για την προστασία της χώρας και των θυσιών του ελληνικού λαού από την επέλαση της λερναίας ύδρας του λαϊκισμού που θέριεψε εξ αιτίας αυτών που δεκαετίες τώρα δεν έπαψαν άλλα να λένε, άλλα να εννοούν και στο τέλος άλλα να πράττουν.»!


Φωτό: Η βιλα δεν ειναι του Αγά Χαν, αλλά του Μαχαραγίαννη Ραγκουση. Μπορείτε να την νοικιάσετε με 2000 Ευρω την ημέρα, μονο αν δεν έχετε παιδιά. Παιδιά απαγορεύονται.

Κατά τα λοιπά ο Γ. Ραγκούσης επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου υποστηρίζοντας ότι «πρέπει κάποιος να θυμίσει στην σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οτι η ιστορία δεν υπαγορεύεται, η ιστορία δεν διακηρύσσεται. Η ιστορία ανακαλύπτεται, η ιστορία τεκμηριώνεται. Και η ιστορία έχει ήδη καταγράψει πως μέχρι τον Ιούλιο του 2011, το ΠΑΣΟΚ ήταν πρώτο κόμμα, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις. Δηλαδή, ακόμη και μετά το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα αυστηρής λιτότητας που ακολούθησε ένα χρόνο μετά το 1ο Μνημόνιο. Και ο νοών, νοείτω.»

olympiada