Διαβολικό σχέδιο ​για την εκλογή προέδρου ​

Φίλε Πιτσιρίκο, πληροφορίες που έχω αναφέρουν ότι γνωστός -με διάφορα ονόματα όπως: Γουρούναρος, Μπένυ ο λαγός, Εγώ- συνταγματολόγος έχει ήδη βρει την λύση στο διαφαινόμενο αδιέξοδο της εκλογής του νέου προέδρου της Ελληνικής «δημοκρατίας». Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπαθής χονδρός συνταγματολόγος, βουτώντας μέσα στα σημεία στίξης του Συντάγματος προκειμένου να το ερμηνεύσει ξανά με τον τρόπο που τον συμφέρει, ανακάλυψε ότι, ενώ αναφέρεται ρητά στο Σύνταγμα της χώρας πως για την εκλογή ΠτΔ απαιτείται ενισχυμένη πλειοψηφία του σώματος της Βουλής σε κάποια από τις 3 προβλεπόμενες ψηφοφορίες – 200 στις δύο πρώτες και 180 στην τρίτη – πουθενά δεν γράφεται ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται να ακολουθήσουν άλλες τρεις ή εκατόν τρεις ψηφοφορίες για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Στην παρατήρηση στενού συνεργάτη του ότι μετά την τρίτη άκαρπη ψηφοφορία θα πρέπει να προκηρυχτούν εκλογές για να εκλέξει η νέα Βουλή τον πρόεδρο, ο αντιπαθής χονδρός του επισήμανε ότι αυτή η διαδικασία ακολουθείται όταν οι συνθήκες είναι ομαλές, και όχι στις περιπτώσεις που οι γύπες των αγορών τρελαίνονται από την πολιτική αστάθεια στο εσωτερικό της Ελλάδας κι ετοιμάζονται να κατασπαράξουν την πατρίδα.

«Η πολιτική αστάθεια είναι το μέρος του σώματος που προβάλλει κάτω από την φουστίτσα, όταν το μικρό κι αθώο κοριτσάκι σκύβει να μαζέψει την καραμελίτσα που πέταξε επίτηδες μπροστά στα πόδια της ο επίδοξος παιδεραστής» είπε ο διαβολικός χονδρός.

«Πρέπει να προστατέψουμε την μικρή κι αθώα κοπελίτσα», πρόσθεσε.

Γι” αυτό και το Σύνταγμα, είπε ο «Εγώ», προβλέπει ότι, σε περιπτώσεις θεομηνιών ή ύψιστης εθνικής ανάγκης, η χώρα μπορεί να κυβερνηθεί με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που υπογράφει ο εκάστοτε πρόεδρος της «δημοκρατίας», εν προκειμένω ο Κάρολος.

Έτσι, η επόμενη ΠΝΠ που θα υπογράψει ο Κάρολος, θα προβλέπει την υποχρεωτική εκλογή προέδρου από την τωρινή Βουλή με μια διαδικασία που θα θυμίζει εκείνη της εκλογής του Πάπα.

Θα κλειδώσουμε τους βουλευτές στο κοινοβούλιο και θα επαναλαμβάνουμε τις ψηφοφορίες μέχρι να βγει το επιθυμητό σε μας αποτέλεσμα.

Αναμφισβήτητα, το διαβολικό σχέδιο που ετοιμάζεται να θέσει σε εφαρμογή ο Γουρούναρος, παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα μεταξύ των οποίων και τα ακόλουθα:

1] Δεν πρόκειται να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ,

2] Θα μείνουν εμβρόντητοι οι δανειστές με τα καραγκιοζλίκια της ελληνικής πλευράς και ίσως να μην ζητήσουν νέα επώδυνα μέτρα από την κυβέρνηση.

Στην απίθανη περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τα νέα μέτρα των τροϊκανών μπορούν να τεθούν σε ισχύ με μια ακόμα ΠΝΠ, χωρίς να κινδυνέψει η σταθερότητα του τόπου και να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού. Ο Κάρολος να είναι καλά!

Στην επόμενη παρατήρηση του σφουγγοκωλάριου πως όλο αυτό το σκηνικό θυμίζει χούντα, ο αντιπαθής χονδρός άρχισε να ουρλιάζει πως αυτή η χώρα γέννησε την δημοκρατία και κανείς δεν δικαιούται να αφήνει τέτοια υπονοούμενα.

Μίλησε για τον Περικλή, τον Κλεισθένη, τον Μέγα Αλέξανδρο και για τον επιφανή νεκρό της Αμφίπολης, και μετά ήπιε μισό κουβά νερό γιατί του είχαν πεταχτεί οι φλέβες του λαιμού έξω από την ένταση και έφαγε είκοσι κρουασάν με νουτέλα γιατί αισθάνθηκε μια λιγοθυμιά.

Το πώς βρήκε την δύναμη ο παρατρεχάμενος – μετά από όλα αυτά που είχε ακούσει ήδη – να του θέσει μια ακόμα ερώτηση, κανείς δεν γνωρίζει.

«Κι αν ο Ελληνικός λαός μετά από όλα αυτά βγει στους δρόμους και θέλει να μας κρεμάσει ανάποδα από τα δέντρα της πλατείας Συντάγματος, τι θα κάνουμε;».

Και τότε, ο αντιπαθής χονδρός ξέσπασε σε τρανταχτά γέλια. «Ας το δω αυτό, κι ας πεθάνω» είπε.

Χιλιάδες άνθρωποι στις φτωχογειτονιές της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας, του το ευχήθηκαν μέσα από την καρδιά τους.

Δυστυχώς όμως, οι ευχές δεν φτάνουν. Αν οι ευχές έφταναν, αυτοί θα είχαν από καιρό χαθεί, εμείς θα ήμασταν ευτυχισμένοι και ίσως να ζούσαμε καλύτερα.

Φιλιά πολλά από την βροχερή και κρύα Εσπερία

Ηλίας

(Αγαπητέ Ηλία, διαβάζω και ακούω όλους αυτούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό που μας λένε πως πρέπει να φοβόμαστε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα φέρει την καταστροφή στη σημερινή παραδεισένια Ελλάδα. Προσωπικά, αδιαφορώ για τα οικονομικά -πολλά λεφτά δεν είχα ποτέ και δεν πρόκειται να αποκτήσω ποτέ γιατί δεν τα θέλω και δεν τα χρειάζομαι- αλλά ενδιαφέρομαι πάρα πολύ να δω τον Βενιζέλο στο δικαστήριο. Η Δικαιοσύνη με ενδιαφέρει πιο πολύ από τα χρήματα. Και αντικειμενικά, ο Βενιζέλος είναι το πιο σκοτεινό πρόσωπο στην μακρόχρονη πορεία της χώρας προς την χρεοκοπία και τον εξευτελισμό. Ελπίζω να έχω υγεία και να ζήσω να το δω αυτό. Και η απονομή δικαιοσύνης δίνει ικανοποίηση στους ανθρώπους, όχι μόνο τα χρήματα. Πάντως, όλοι για χρήματα μιλάνε· για Δικαιοσύνη κανείς. Ταλιροφονιάδες. Τσιφούτηδες. Μαζί τους θα τα πάρουν; Να είσαι καλά.)

Διαβολικό σχέδιο ​για την εκλογή προέδρου ​    http://pitsirikos.net