Ρουσφέτια!

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, δεν ξέρω αν διάβασες ή διαπίστωσες αυτές τις μέρες, ότι, μόλις τα τελευταία 24ωρα, έχουν περάσει γύρω στις 80 τροπολογίες από την Ελληνική Βουλή. Φαντάζομαι είναι περιττό να επισημάνουμε ότι τα ρουσφέτια για τους υποψήφιους ψηφοφόρους- βουλευτές του Σταύρου Δήμα δίνουν και παίρνουν.

Με αυτό τον τρόπο, οι καρεκλοκένταυροι βουλευτές μας αφενός θα παρατείνουν τον μισθό τους, και αφετέρου θα μπορέσουν να ξεπληρώσουν επιτέλους με τα ρουσφέτια τους κάποιους από τους ψηφοφόρους.

Άλλοι, βεβαίως, θα καταφέρουν να «έχουν μούτρα» αύριο απέναντι στους συντοπίτες τους επαρχιώτες υποστηρίζοντας ότι έδωσαν μάχη για τον τόπο τους.

Τελικά, όπως λες κι εσύ, μάλλον δεν θα πάμε σε εκλογές και για μια ακόμη φορά θα δούμε με ακόμη πιο ξεκάθαρο τρόπο το απίστευτο «πάρε-δώσε» στην ελληνική πολιτική ζωή!

Ειλικρινά, πλέον αναμένω με ανυπομονησία να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει όλο αυτό το παραμύθι.

Με εκτίμηση

Γιάννης από Göttingen Γερμανίας

(Αγαπητέ Γιάννη, την έχεις παρεξηγήσει την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Περνάνε τροπολογίες αβέρτα επειδή ξέρουν πως έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και φοβούνται μήπως διαλύσει το τεράστιο έργο που θα αφήσει πίσω της η κυβέρνηση. Γιάννη, όσο θα πλησιάζει η ώρα να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί θα διαλύουν το σύμπαν. Κατά τ” άλλα, η κυβέρνηση του Σαμαρά έβαλε τέλος στο πελατειακό κράτος και πρέπει να τρέμουμε το ενδεχόμενο να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μην χαθεί αυτή η χώρα-πρότυπο που έχτισαν ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο. Να είσαι καλά. Μείνε εκεί μακριά.)

Ρουσφέτια!     http://pitsirikos.net/

pitsirikos-logo