ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η επίσημη Τουρκια στηρίζει Παπανδρέου! Άθλιο παιχνίδι με τις ψήφους της μειονότητας από τον ολετήρα…

cebbceb5cf86cf84ceb1

Ο Παπανδρεου από την «Αγκυρα» έστειλε μηνυμα στα τουρκικά σε κατοίκους στην ΕΛΛΑΔΑ
Μάλλον θα πρέπει «μείνει» εκεί στην Αγκυρα
αυτά είπε (στην τηλεόραση στην Τουρκία) και μεταδόθηκαν απο το ίδιο το τουρκικό κράτος!

http://www.bik.gov.tr/yunanistan-seciminin-surprizi-olacagiz-haberi-82242/

Μετάφραση απο το Google:

Η Ελλάδα θα είναι η έκπληξη των εκλογών

Η Ελλάδα θα είναι η έκπληξη των εκλογών
Οι καλές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, που δείχνει ότι το όφελος των δύο χωρών και ο πρώην ηγέτης του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου KIDISO, «θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη των εκλογών», είπε.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, 2015, 11:43
ΑΘΗΝΑ (Reuters) – Αλί Οζτούρκ / Μεχμέτ Hatipoglu – Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδα και ιδρύθηκε λίγο πριν από το Δημοκρατικό Σοσιαλιστικό Κίνημα (KIDISO) Γιώργος Παπανδρέου, αρχηγός, οι καλές σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα που ωφελούν τις δύο χώρες, είπε ο πάντα πίστευα, «μεταξύ της Τουρκίας και την Ελλάδα η παράδοση των μελών της επιτροπής σε υπουργικό επίπεδο για να έρθει μαζί με συστηματικό τρόπο άρχισα », είπε.

Παπανδρέου αναφέρεται ως ένας από τους αρχιτέκτονες της ελληνικής-τουρκικής προσέγγισης, AA ανταποκριτής στην Ελλάδα για πρόωρες εκλογές που θα διεξαχθούν στις 25 Ιανουαρίου και βρήκαν την εξήγηση των ελληνικών-τουρκικών σχέσεων.

Η βελτίωση των ελληνικών-τουρκικών σχέσεων δεν είναι αρκετή από διακρατικές επαφές, δηλώνοντας ότι το επίπεδο της συνεργασίας στην Κοινότητα, Παπανδρέου
«Άρχισα να πω, ήταν συναντήθηκε με δυσπιστία αυτή τη θέση. Σήμερα, όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να προχωρήσουμε με αυτόν τον τρόπο. Η ώρα του σεισμού διπλωματία μέχρι στιγμής, πιστεύουμε ότι αυτό που άλλαξε ήταν μια μικρή επανάσταση. Οι Έλληνες στην Τουρκία, στην Ελλάδα οι επενδύσεις στην Τουρκία. Υπάρχουν σημαντικές αυξήσεις από τις δύο πλευρές της τουριστικής περιοχής »
είπε.

Παπανδρέου, που αντιμετωπίζει επίπεδο διοικητικού συμβουλίου μεταξύ της Τουρκίας και την Ελλάδα σε συνεχή επαφή με, είπε ότι η καλύτερη μέθοδος για την προώθηση της ξεπεραστούν οι διαφορές και οι σχέσεις. Τα μέλη του συμβουλίου των υπουργών των δύο χωρών συστηματικά την πρώτη θητεία ως πρωθυπουργός στην προσεχή μαζί παράδοση ξεκίνησε το 2009, δηλώνοντας ότι ο ίδιος ο Παπανδρέου
«Αυτή η συστηματική τακτική των διαπραγματεύσεων, η εφαρμογή των όσων έχουμε συμφωνήσει για τις διμερείς σχέσεις, ξεπερνώντας τα προβλήματα που ανακύπτουν και την καλύτερη μέθοδο για την εύρεση νέων τομέων συνεργασίας. Οι πολίτες θα πρέπει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς να ξεχνάμε την κοινότητα »
είπε.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, Ελλάδα Αλλαγή πολιτικής για παρέμβαση στις σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και το πρώτο που ξεκίνησε με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Ισμαήλ Τζεμ, όταν ήταν πρωθυπουργός κατά το επόμενο έτος, είπε η συνεργασία σε μια εποικοδομητική κατεύθυνση με την τουρκική κυβέρνηση. Παπανδρέου είπε:

«Ξεκινήσαμε με την πρωτοβουλία Ισμαήλ Τζεμ για την αλλαγή της πολιτικής όσον αφορά την ελληνική-τουρκικές σχέσεις. Έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στις προσπάθειες στον τομέα αυτό. Έχω συνεργαστεί εποικοδομητικά με την τότε τουρκική κυβέρνηση. Στο Σοσιαλιστικής Διεθνούς πλαίσιο των μελών μας με το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα αγωνίζονται για τα θέματα δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. »

– «Θα είναι η επιλογή ενός έκπληξη» –

Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου, αναφέρεται σε πρόωρες εκλογές, εκλογή Παπανδρέου και η εκλογή του κόμματος ισχυρίστηκε ότι ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της επόμενης περιόδου. Παπανδρέου διαπίστωσε ότι για πολλά χρόνια μέλος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ), λόγω των πολιτικών υποστήριξε πρόσφατα ότι η αυτο-πυρόσβεσης και ως εκ τούτου σχηματίζεται ένα νέο κόμμα, είπε.

Ο πρώην Πρωθυπουργός Παπανδρέου, εξηγώντας τους λόγους για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος, «Για πολλά χρόνια έχουμε γίνει συνώνυμο με την έκφραση δεξιά του ΠΑΣΟΚ. Γι ‘αυτό αφήστε το υποστηρίζει. Η ίδια καταργήθηκε. Σταμάτησε να κάνει το όραμα για το μέλλον. Έχει πρόβλεψη για λόγο μας, δημοκρατικό και σοσιαλιστικό μας όραμα και για τις επόμενες ημέρες οι προτάσεις μας είναι απαραίτητη », είπε.

Ο Παπανδρέου είναι η σωστή-κόμματος της Νέας Δημοκρατίας kıdıso και βρέθηκε ουσιαστικά μια μεγάλη διαφορά με τα άλλα κόμματα, είπε.

– «Κανείς δεν μίλησε για τα αίτια της κρίσης» –

Αφού εξέφρασε την επιλογή δεν θα συνεργαστεί με το σωστό κόμμα, ο Παπανδρέου αποδέχθηκε τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις επειγόντως χρειάζεται η χώρα εκτός από αυτούς είπε ότι θα στηρίξει κάθε πολιτική δύναμη. Παπανδρέου για το κόμμα ή να μην μοιράζονται το υπουργείο των κρατικών αρχών, είπε ότι είναι σημαντικό να καταλήξουν σε συμφωνία για το μέλλον της χώρας.

Υποστηρίζοντας ότι επαρκείς πολιτικές που ακολουθούνται για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, ο Παπανδρέου αποκάλυψη των αιτιών της κρίσης, πρώτα απ ‘όλα σε αυτό το θέμα και τόνισε ότι θα πρέπει να μιλήσει.

KIDISO ηγέτης Παπανδρέου, «Είμαστε συνεχώς περιβάλλει τα αίτια της κρίσης σε έναν κύκλο, διότι κανείς δεν μιλάει. Εμείς δεν επικεντρώνονται σε αυτούς να ανιχνεύσει τις αιτίες της κρίσης και δεν κάνουμε μεγάλες αλλαγές για να εξαλείψει αυτούς τους λόγους, πιστεύουμε ότι θα επιστρέψετε στην αρχή», είπε.

– «Απαιτούμενα διεθνή διάσκεψη για το χρέος» –

Εμφάνιση σε έναν κύριο στόχο τη μείωση Παπανδρέου άμεσης χρέους για το θέμα αυτό αμέσως μετά ένα διεθνές συνέδριο είπε ότι θα πρέπει να διεξαχθεί με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων και εμπειρογνωμόνων για να σχηματίσουν μια εθνική διατριβή για την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους των εκλογών.

Παπανδρέου, ενώ περιγράφει τη διατριβή για το θέμα του κόμματος, παράταση 70 ετών των ελληνικών ομολόγων τους, η επαναφορά του επιτοκίου για τα ομόλογα, για τα επόμενα χρόνια και το ετήσιο επιτόκιο ότι η Ελλάδα αμοιβή και η δημόσια ψηφοφορία με την αποφασιστική του χρέους που σχετίζονται με σημαντικές μεταρρυθμίσεις που διαπράττονται σε εθνικό ελληνικό σχέδιο με ακριβώς το χρέος με την εξάλειψη της ανασφάλειας είπε, θα πρέπει να καθοριστούν.

Ελλάδα όσο και σε χώρες και σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να επιμείνει στην οργάνωση μιας ευρωπαϊκής διάσκεψης θα μιλήσει χρέους Παπανδρέου είπε: «Αυτό θα φέρει τη λύση σε όλη την Ευρώπη. Ωστόσο, μετριασμού επειγόντως βασικές χρέους. Μέτοχοι θα σας προετοιμάσει για αυτή την μεγάλη «, είπε

olympiada