Στις 26 Ιανουαρίου πηδάμε τον Αντώνη Σαμαρά.

cebbceb5cf86cf84ceb1
 Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά,  δεν έχει σημασία ποιος θα βγει δεύτερος, τρίτος ή τέταρτος στις εκλογές. Σημασία έχει ποιος θα βγει πρώτος. Τον δεύτερο, χεσμένο τον έχουν όλοι. Και ο Αντώνης Σαμαράς δεν ανέχεται να τον έχουν χεσμένο. Δεν το αντέχει ο εγωισμός του. Άλλωστε, όπως είπε σε ανυποψίαστο χρόνο ο μεγάλος φιλόσοφος Λουίς Αραγονές το 2008, τον δεύτερο δεν τον θυμάται κανένας. Πόσο μάλλον τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μη μου πεις ότι θυμάσαι ποιος βγήκε δεύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα το 2000. Όλοι τον Ολυμπιακό θυμούνται.
Γιαυτό ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου είναι η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών. Μάλιστα υπογράμμισε ότι η τελευταία ψήφος μετρά την ερχόμενη Κυριακή, γιατί θα καθορίσει ποιο κόμμα θα πάρει το μπόνους των 50 εδρών και θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση.
Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρατάει τη μάχη. Παρόλο που οι υπόλοιποι έχουν παραδεχτεί την ήττα και τον έχουν αφήσει μόνο του να παλεύει για τα ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και την οικογένεια του. Ακόμα και στα σποτάκι της Ν.Δ. πρωταγωνιστεί ο έρημος, αλλά ένας Σαμαράς δεν φέρνει την Άνοιξη. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο. Αν δηλαδή ο Κυριάκος δεν είχε τον Μητσοτάκη από πίσω του, θα ήταν υπουργός;
Ακόμα και ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει εξαφανιστεί. Ίσως να έχει αλλάξει χώρα. Δεν περίμενε μέχρι τις 26 Ιανουαρίου. Ενώ ο Μπάμπης του ΣΚΑΙ έχει αρχίσει να Συριζοφέρνει. Γιατί μπορεί η ελπίδα να πεθαίνει τελευταία, αλλά από την άλλη δεν είναι ώρα για παλληκαριές. Οι κομμουνιστές δεν αστειεύονται.  Τα ακονίζουν τα κονσερβοκούτια.
Ο μόνος που βοηθάει ακόμα τον Αντώνη Σαμαρά είναι ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος όμως το κάνει από ευχαρίστηση και όχι από υποχρέωση. Αλλά και από ανάγκη. Γιατί αν πάρουν την εξουσία οι κομμουνιστές δεν θα το αντέξει. Θα σκάσει και θα γεμίσει η Ελλάδα με σκατά.
Ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύει ότι άμα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πηδήξουν και τον ίδιο αλλά και το ακροδεξιό σινάφι του. Γεγονός που τον έχει αγχώσει ιδιαίτερα. Γιατί μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να μην αντέχει να τον χέσουν, αλλά ακόμα περισσότερο δεν αντέχει να τον πηδήξουν. Πονάει. Και ο Τσίπρας το δήλωσε ξεκάθαρα. Το πήδημα ξεκινάει στις 26 Ιανουαρίου.