ΙΔΟΥ οι μαϊμούδες της δημοσιογραφίας!

Sam Provata Psifizoyn kai meta sfaksimo

Αυτό που βλέπετε, είναι το τουιτ από το γνωστό δημοσιογραφικό μόρφωμα που μας ενημέρωνε οτι «κάποιος καταγγέλει τον Καμμένο για μπαταχτσή». Ειναι το ίδιο σάιτ που έβλεπε ότι θα επιστρέφαμε στην δραχμή την Πέμπτη πριν τις εκλογές, επειδή θα έπεφτε ο Σαμαράς.
Το διαβάσατε; Δείτε τωρα και την πραγματική είδηση:

 

 

 

kamen

Eγγράφως συγγνώμη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου ζήτησε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας…

O εν αργία δήμαρχος Καστελλορίζου Παύλος Πανηγύρης αναφορικά με τα όσα είχε αναφέρει σε επιστολή που είχε στείλει στον πρώην Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, δηλώνοντας πως είχε παραπληροφορηθεί.

Tο περιεχόμενο αυτής της επιστολής στάθηκε η αφορμή για να οδηγηθεί η υπόθεση στην δικαιοσύνη αφού ο κ. Καμμένος υπέβαλε μήνυση κατά του κ. Πανηγύρη για συκοφαντική δυσφήμιση η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί χθες από το δικαστήριο.

Ωστόσο μετά την έγγραφη δήλωση του κ. Πανηγύρη, η οποία καταχωρήθηκε στα πρακτικά του δικαστηρίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ανακάλεσε, δια του δικηγόρου του, την έγκληση που είχε υποβάλλει και έτσι έπαυσε η ποινική δίωξη λόγω ανάκλησης και αποδοχής.

Σημειώνεται πως ο εν αργία δήμαρχος Μεγίστης δήλωσε πως τιμά και σέβεται τον υπουργό κ. Καμμένο και σε ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης ανέφερε ότι η επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε στον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά συντάχθηκε κατόπιν παραπληροφόρησής του.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης το καλοκαίρι του 2009 όταν ο κ. Καμμένος ως υφυπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη κατά του κ. Πανηγύρη. Αιτία για την υποβολή της μήνυσης αποτέλεσαν όμως τα όσα μερικούς μήνες νωρίτερα, ανέφερε σε επιστολές του προς τους τότε Πρωθυπουργό, πρόεδρο της Βουλής και Υπουργό Αιγαίου, ο πρώην δήμαρχος Μεγίστης για τον κ. Καμμένο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι μοίρασε ψεύτικες υποσχέσεις στους κατοίκους του νησιού, ενώ άφησε και απλήρωτους λογαριασμούς σε εστιατόριο του Καστελλορίζου στο οποίο γευμάτισε.

Πηγή: rodiaki.gr