ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Nτισκοτέκ με τα 5 δις ευρώ του Πούτιν-video

wpid-20150417085416

5 ρωσικά τριαξονικά μεταφέρουν στην Αθήνα, από την Μόσχα, τα 5 δις ευρώ προκατοβολή του Πούτιν στον Λαφαζάνη για τον περίφημο Greek Stream.

Σε κάθε πόλη της βορείου Ελλάδος που διασχίζουν τα φορτηγά γίνονται δεκτά με αυθόρμητες λαικές συγκεντρώσεις ενώ μέλη της Αριστερής Πλατφρόρμας συντονίζουν τις εκδηλώσεις λατρείας του πλήθους προς τα φορτηγά που είναι τίγκα στο χρήμα.

Με τα 5 δις του Πούτιν που εξασφάλισε ο «αρχιτέκτονας» Λαφαζάνης, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ανάγκη τους ευρωπαίους εταίρους και ούτε φυσικά την παλιοσυμφωνία τους.

Η Μέρκελ στην διάρκεια της χθεσινής συνάντησης γνωρίζοντας ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός έχει στην Αθήνα 5 δις κασαδούρα βάραγε προσοχές στον Τσίπρα. Μάλιστα ο Ελληνας πρωθυπουργός την ταπείνωσε τόσο πολύ που στο τέλος η ίδια από ντροπή ζήτησε να είναι εμπιστευτικό το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαριστώντας τον Λαφαζάνη για την εργώδη προσπάθειά τού έδωσε φιλοδώρημα 1 εκατομμυρίου ευρώ και ο Παναγής μ΄ αυτό σχεδιάζει να ανοίξει ντισκοτέκ στα Κιούρκα με το όνομα Αριστερή Πλατφόρμα-εάν δείτε το παραπάνω  video θα αντιληφθείτε ποιόν θα κάνει παρκαδόρο.

Τέλος πάντων και πέρα από την πλάκα αναρωτιέται κανείς εάν ο κος Λαφαζάνης θα πάρει πάνω του το συγκεκριμένο στραπάτσο και θα υποβάλλει την παραίτησή του τιμώντας το (χαμένο) ήθος της αριστεράς.