Φτου ξελευτερία.

wpid-20150417085416
Εκδήλωση με την επωνυμία “1η Γιορτή της Κάνναβης” πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην πλατεία Συντάγματος, με αίτημα την αποποινικοποίηση της χρήσης κάνναβης. Όπως ήταν αναμενόμενο το κέφι ήταν διάχυτο, αν και λίγο νωχελικό, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και η νεολαία του Σύριζα, η οποία τάσσεται υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης ενώ δεν συμμετείχαν οι νεολαίες των υπολοίπων κομμάτων που είναι ξενέρωτες και τάσσονται κατά της αποποινικοποίησης της κάνναβης. Φήμες που αναφέρουν ότι όλες οι νεολαίες των κομμάτων τάσσονται στην πραγματικότητα υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης διαψεύστηκε από τα κόμματα.
Την αντίθεσή τους στην εκδήλωση εξέφρασαν ο Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ, το Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, Εργαζόμενοι του 18 ΑΝΩ καθώς και η Πανελλήνια Ένωση Εμπόρων Ναρκωτικών. Επίσης εναντίον της αποποινικοποίησης της κάνναβης τάχτηκε και ο Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος πιστεύει ότι ο μπάφος αποβλακώνει τους ψηφοφόρους με αποτέλεσμα να ψηφίζουν Σύριζα. Γιατί σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη, δεν μας ψεκάζουν αλλά μας μπαφιάζουν.
Μάλιστα ο Άδωνης Γεωργιάδης τόνισε ότι αντί για χρήση κάνναβης οι ψηφοφόροι μπορούν να κάνουν χρήση θρησκείας και εθνικισμού που είναι νόμιμα και αποτελεσματικά. Ή έστω να καταναλώνουν ψυχοφάρμακα και να βλέπουν Μενεγάκη αν δεν είναι θρήσκοι και εθνικιστές.