ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ-Eίμαστε οι διεφθαρμένοι ηγέτες ενός κατσαπλιά λαού και ικετεύουμε έλεος!

wpid-wp-1436271764904.jpeg

Εστω και στο και 5΄ καλούμε τους εκπροσώπους της διαχρονικά διεφθαρμένης εγχώριας πολιτικής ηγεσίας να μπουν στο ίδιο αεροπλάνο με τον Αλέξη Τσίπρα και να πετάξουν για Βρυξέλλες.

Εδώ οφείλουν να ικετεύσουν έλεος από τους δανειστές με την ελπίδα ότι η δική τους ταπείνωση και συγνώμη, θα μπορούσε να είναι αρκετή ώστε να αποφευχθεί το ξέσπασμα του Τελικού Ολέθρου στο κεφάλι και τις οικογένειες του κατσαπλιά λαού.

Στο ίδιο αεροπλάνο με τον Τσίπρα, οι Μειμαράκης, Θεοδωράκης, Καμμένος, Γεννηματά, Κουτσούμπας, Μιχαλολιάκος και φυσικά ο γκουρού της Δραχμής Λαφαζάνης. Ειδικά ο τελευταίος θα έπρεπε να είχε ήδη τυπωμένες τις πανίσχυρες δραχμές με τις οποίες θα πλήρωνε σε εκατομμύρια, τα μισθά του Τσοτσορού των ΕΛΠΕ και των υπολοίπων golden boys και golden girls της πρώτης φορά αριστερά που ζήλεψαν την δόξα και το χρήμα των γαλάζιων και πράσινων λαμόγιων τα οποία με την συμβολή του κατσαπλιά λαού-φτάσαμε όλοι ως εδώ.

Η Αργεντινή 10 χρόνια μετά για 8 δις ευρώ βρίσκεται, παγιδευμένο αγρίμι, στην φάκα των δανειστών της-σκέψου ότι από ώρα σε ώρα την Κολομβία των Βαλκανίων μπορούν να την καταδιώκουν για 170 δις ευρώ.

Οι δανειστές θα μπορούν να κατάσχουν ότι ακίνητο, κινητό, ιπτάμενο κάθε είδους ζωής στο οικόπεδο Ελλάδα, ως τα έγκατά του.

Λοιπόν καλούμε τους σημερινούς πολιτικούς ηγέτες να πετάξουν μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες. Και αφού γονατίσουν να ικετεύσουν έλεος και για λογαριασμό του τραχανοπλαγιά λαού.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον έλληνα πρωθυπουργό να ζητάει εκτάκτως 7 δις ευρώ που θα του δώσουν το χρόνο να αποφύγει την λαική οργή και τα λαικά δικαστήρια. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια:Το Ολον Ανεγκέφαλο Εθνος κρέμεται αυτή τη στιγμή από τους Ορχεις των εταίρων-τίποτε λιγότερο.

Εάν διαθέτουν σιδερένια αρχίδια οι δικοί μας ας τυπώσουν τώρα δραχμές ή ας σιωπήσουν για πάντα με την ελπίδα ότι οι Ευρωπαίοι «τρομοκράτες» θα δείξουν έλεος την ύστατη στιγμή…

Υ.Γ>Εστω και ο Απόστολος Γκλέτσος άνοιξε το δρόμο για την Νέμεσις.