ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ MEGA! Έξαλλη παρέμβαση του Αλέξη Μητρόπουλου στο δελτίο ειδήσεων για το θρίλερ της υποψηφιότητάς του

wpid-wp-1440786116731.jpeg

Την οργισμένη παρέμβαση του Αλέξη Μητρόπουλου στο δελτίο ειδήσεων του Mega προκάλεσε το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε ότι στην Κουμουνδούρου έχει τεθεί θέμα συμμετοχής του στις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει εκτός λίστας και άρα εκτός ψηφοδελτίων ο μέχρι πρότινος πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής. Αιτία φαίνεται πως είναι οι εκκρεμείς του υποθέσεις με την Δικαιοσύνη, αναφορικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους ενός εκατ. ευρώ για την οποία έχει κατηγορηθεί. Σημειώνεται επίσης ότι ο Αλέξης Μητρόπουλος ήταν από τους βουλευτές που δεν είχε ψηφίσει το Μνημόνιο, δηλώνοντας «παρών» κατά την επίμαχη ψηφοφορία, αν και έκτοτε παρέμεινε στο ΣΥΡΙΖΑ ως «υποστηρικτής της κυβέρνησης», όπως έλεγε.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος, σε έξαλλη κατάσταση έκανε τηλεφωνική παρέμβασή στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του Mega κάνοντας λόγο για «αθλιότητες» τα όσα λέγονται περί εκκρεμών υποθέσεών του με τη Δικαιοσύνη και επιμένει πως η υπόθεση έχει παραγραφεί. «Συζήτησα το θέμα με τον κύριο πρωθυπουργό και μου είπε ότι αυτονοήτως θα είμαι υποψήφιος», τόνισε ο κύριος Μητρόπουλος.

Δείτε το ρεπορτάζ που προκάλεσε την οργή του κ. Μητρόπουλου

http://www.triklopodia.gr/kolasi-stin-aera-tou-mega-exalli-paremvasi-tou-alexi-mitropoulou-sto-deltio-idiseon-gia-thriler-tis-ipopsifiotitas-tou/