Μας κυβερνούν άνθρωποι των σπηλαίων

wpid-wp-1438614764112.jpeg

Το ρεπορτάζ που ακολουθεί έχει ημερομνηνία 17 Ιουνίου 2015 και αφορά την τότε συνάντηση του πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρο Θεοδωράκη. Το αναδημοσιεύουμε με αφορμή τον σημερινό Αρμαγεδδώνα στο Χρηματιστήριο μια και αποκτά με κολασμένη επικαιρότητα και αποκαλύπτει τον σχεδόν «πειρατικό» τρόπο σκέψης των κυβερνώντων. Στο ρεπορτάζ εμφανίζεται ο Τσίπρας να δηλώνει στον Θεοδωράκη ότι «δεν ανησυχεί στην προοπτική ενός λουκέτου στις τράπεζες, αναφέροντας στον επικεφαλής του Ποταμιού ότι ελάχιστοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χρήματα στις τράπεζες!!!!»

Οπως είδαμε στην συνέχεια το λουκέτο στις τράπεζες έγινε πραγματικότητα-όπως επίσης και το λουκέτο στο Χρηματιστήριο!!!

Εάν αυτή είναι η λογική των κυβερνώντων τότε έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι μας κυβερνούν άνθρωποι των σπηλαίων!!!

Ο πρωθυπουργός-σύμφωνα με την Καθημερινή-  δήλωσε ότι δεν ανησυχεί στην προοπτική ενός λουκέτου στις τράπεζες, αναφέροντας στον επικεφαλής του Ποταμιού ότι ελάχιστοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χρήματα στις τράπεζες.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο κ. Θεοδωράκης επιβεβαιώνει ότι ο κ. Τσίπρας τού είπε επί λέξει ότι δεν θα αποπληρώσει το ΔΝΤ αν δεν έχει επιτευχθεί έως τα τέλη του μηνός επωφελής συμφωνία (κάτι που διέψευσε την Τρίτη το Μαξίμου).

Εξάλλου, στις επισημάνσεις του Σταύρου Θεοδωράκη ότι η Ελλάδα κοντεύει πλέον να χάσει και τους λιγοστούς υποστηρικτές που τής απέμειναν στην ΕΕ, όπως ο κ. Γιουνκέρ, ο πρωθυπουργός όχι μόνον φέρεται να υποβάθμισε τις προειδοποιήσεις που απευθύνονται τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας, αλλά εξέφρασε επανειλημμένως τη βεβαιότητά του ότι οι δανειστές στο τέλος δεν θα αφήσουν την Ελλάδα να καταρρεύσει γιατί τρέμουν το ντόμινο μιας τέτοιας εξέλιξης στην παγκόσμια οικονομία.

Τελικά ο πρωθυπουργός έπεσε έξω σε όλες τις εκτιμήσεις του και επέστρεψε στην Αθήνα για να υπογράψει το πιο σκληρό μνημόνιο. Οπως όλα δείχνουν έχουμε μπλέξει άσχημα…

pitsirikidotnet.gr