Οι ιδέες του Σταύρου Θεοδωράκη γαμάνε.

wpid-wp-1438716559559.png

Συνέντευξη τύπου ξαναπαραχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης ώστε να ενημερώσει το κοινό του για τις νέες ιδέες τις οποίες οραματίστηκε ένα από τα τελευταία πρωινά καθώς χουζούρευε νωχελικά στο κρεβάτι του. Με αυτό τον τρόπο δίνει απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση που δεν μπορεί να βρει καλές ιδέες ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που συναντάει καθημερινά. Επίσης απαντάει έμμεσα αλλά σαφέστατα στον Παναγιώτη  Λαφαζάνη ο οποίος μπορεί να έχει κάποιες ιδέες αλλά δεν τις αποκαλύπτει φοβούμενος να μην του κλέψουν την αποκλειστικότητα. Αντίθετα ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν κρύβεται πίσω από πνευματικά δικαιώματα. Αμολάει συνεχώς ιδέες τις οποίες όποιος θέλει μπορεί να τις χρησιμοποιήσει. Πάντως είτε χρησιμοποιηθούν οι ιδέες του Σταύρου Θεοδωράκη είτε όχι, θα αμολήσει ακόμα περισσότερες. Κανείς δεν ξεφεύγει από τις ιδέες του Σταύρου Θεοδωράκη.

Έτσι ο Σταύρος Θεοδωράκης κατέθεσε από το τίποτα εφτά ολόκληρες προτάσεις οι οποίες ήδη έχουν παλιώσει, αφού στο μεσοδιάστημα έχει σκεφτεί νέες. Παρόλαυτα θεώρησε ότι θα ήταν κρίμα και άδικο να μην δουν το φως της δημοσιότητας. Ολόκληρο πρωινό χουζούρεμα αφιέρωσε σε αυτές.

Τις επόμενες μέρες θα μάθουμε και τις καινούριες ιδέες οι οποίες επίσης θα έχουν παλιώσει αφού, ως γνωστό, ο Σταύρος Θεοδωράκης αποτελεί μια ζωντανή μηχανή παραγωγής ιδεών. Κάτι σαν τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά στο πιο λυσσασμένο.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού προτείνει λοιπόν να αποφύγουμε τις εκλογές μέχρι να σταθεροποιηθεί η χώρα. Μέχρι τότε θα πρέπει να κυβερνάει ο Αλέξης Τσίπρας αφού και μνημόνια υπογράφει και ο κόσμος τον συμπαθεί. Αντιτίθεται όμως στη Ζωή Κωνσταντοπούλου ως πρόεδρο της Βουλής αφού ούτε μνημόνια υπογράφει αλλά ούτε και ο κόσμος την συμπαθεί.

Επίσης καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει τις μονομερείς ενέργειες που σχετίζονται με το Δημόσιο και την Παιδεία και να ρωτήσουν επιτέλους και τον ίδιο ο οποίος αποκαλύπτει ότι έχει καλές ιδέες και για αυτά τα θέματα. Μάλιστα προτείνει στην κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει τον οδικό της χάρτη μέχρι τον Οκτώβριο ώστε να έχει χρόνο ο Σταύρος Θεοδωράκης να σκεφτεί καμιά καλή ιδέα ενώ παράλληλα τονίζει ότι καίγεται να μάθει το σχέδιο που είχε η κυβέρνηση για επιστροφή στη δραχμή και να το συγκρίνουν με το δικό του ώστε να αποδειχθεί ποιος τελικά έχει τις καλύτερες ιδέες, ακόμα και στο θέμα της εξόδου της χώρας από το ευρώ.

Ακόμα περισσότερο ο Σταύρος Θεοδωράκης καλεί την κυβέρνηση να εκπονήσει ένα σχέδιο δράσης για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τις εξαγωγές για τα οποία ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει μερικές πολύ καλές ιδέες ενώ τέλος προτείνει να συζητήσουν σχετικά με έναν νέο εκλογικό νόμο που να περιλαμβάνει το μπόνους των 50 εδρών για τις οποίες ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει κάποιες καλές  ιδέες ώστε να μην τις παίρνει όλες ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά να τις μοιράσουν με δίκαιο τρόπο.

Με αυτές τις ιδέες ο Σταύρος Θεοδωράκης ευελπιστεί να βάλει ένα τέλος στο κλίμα ανησυχίας που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ελληνική κοινωνία. Αν και με αυτή του την κίνηση ουσιαστικά δημιούργησε μια ακόμα ανησυχία στην ελληνική κοινωνία σχετικά με το κατά πόσο η κυβέρνηση θα ενστερνιστεί τις ιδέες του ή αν τζάμπα έχασε το πρωινό του.

pitsirikidotnet.gr
http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.com/2015/07/blog-post_21.html

image