Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προτείνει τον Αλέξη Τσίπρα για αρχηγό των φιλελέδων.

wpid-wp-1438599101821.jpeg

Αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα αφήνει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καλώντας τον να καταλάβει επιτέλους ότι υποχρεούται να κυβερνήσει. Άλλωστε αν δεν κυβερνήσει ο Αλέξης Τσίπρας, δεν υπάρχει και κανένας άλλος για να κυβερνήσει αφού ο Αντώνης  Σαμαράς και ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχουν αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ο Βαγγέλης  Μεϊμαράκης είναι προσωρινός, η Φώφη Γεννηματά δεν μετράει, ο Σταύρος  Θεοδωράκης δεν ξέρει και ο Δημήτρης Κουτσούμπας δεν θέλει. 

Γιαυτό θα πρέπει να σταματήσει ο Αλέξης Τσίπρας να κυβερνάει μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ και να ξεκινήσει να κυβερνάει επιτέλους και τα υπόλοιπα κόμματα.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επανέλαβε την αντίθεση του με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, τονίζοντας πως οι εκλογές δεν  είναι λύση, καθώς με τα σημερινά ποσοστά της Ν.Δ. , που μετά βίας αγγίζουν το 20%, θα αναδείξουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ως τον χειρότερο αρχηγό που  είχε ποτέ η Ν.Δ.. Χειρότερο ακόμα και από τον Αντώνη Σαμαρά. Και κάτι τέτοιο δεν θα το άντεχε ούτε η Ν.Δ. αλλά ούτε και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο μόνος που θα το άντεχε θα ήταν ο Αντώνης Σαμαράς του οποίου όμως η γνώμη πλέον δεν μετράει.

Γιαυτό ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επισημαίνει πως η Ν.Δ. δεν προτίθεται να υποβάλει πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης ενώ  τάσσεται και κατά της συγκρότησης ευρωπαϊκού μετώπου από την Ν.Δ., το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ αφού αυτά είναι κόλπα ζόρικα για σαραντάρηδες σαν τον Αλέξη Τσίπρα και όχι για δεινόσαυρους της πολιτικής που κανονικά θα έπρεπε να είναι στο σπίτι τους και να τρώνε γιαουρτάκια με μηδέν λιπαρά.

Άλλωστε το να πρέπει να συνεργαστείς με την Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη είναι μια προοπτική που προκαλεί τρόμο ακόμα και στην Ν.Δ. που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με ολόκληρο Βαγγέλη Βενιζέλο. Δεν είναι τυχαίο που ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τους απομακρυσμένους ιδεολογικά ΑΝΕΛ και όχι με τους κοντινότερους Πασόκ και Ποτάμι. Γιατί μπορεί να είναι Αριστεροί αλλά δεν είναι ατρόμητοι.

pitsirikidotnet.gr

http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.com/2015/08/blog-post_2.html

image