Χούλια πλύσου, ερχόμαστε…

wpid-wp-1443266070603.jpeg

Το military style ρολόι στον αριστερό καρπό του αρχηγού της αποστολής έδειχνε 3 παρά 20  ξημερώματα του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου 2015.

Aυτή την ώρα ακόμη και το θρόισμα από την ανάλαφρη περπατησιά ξενυχτισμένης γάτας θα μπορούσε να σημάνει συναγερμό.

Η ομάδα των 7 επίλεκτων κομμάντος γνώριζε ότι δεν έχει άλλη επιλογή. Στην βίλα υπήρχαν 4 φυλάκια ενώ ένας στρατός από πάνοπλους φρουρούς του καναλάρχη είχαν σχηματίσει μια ανθρώπινη μάντρα μπροστά από την μάντρα από μπετό που είχε χτιστεί με τις προδιαγραφές ισραηλινού στρατοπέδου.

Η σουίτα του καναλάρχη ήταν υπερυψωμένη με αλεξίσφαιρα γυάλινα χωρίσματα στην θέση των τείχων κάτι που επέτρεπε στον ίδιο να απολαμβάνει μια θέα που έκοβε την ανάσα. Αντίστοιχη με το σπίτι της Cailtyn Jenner στο Malibu της California.

Η ξανθιά ερωμένη τον ένιωθε βαθιά μέσα της καθώς η «ιατρική συνταγή» που συνδυάζει κοκαίνη και Viagra είχε κάνει το θαύμα της κι απόψε.

Hταν η ώρα που οι επίλεκτη ομάδα των κομμάντος έπρεπε να εισβάλει στη βίλα-χασιέντα.

Πάνω από τον ουρανό της Αθήνας δύο σιδερένιες μύγες πετούσαν αθόρυβα.

Τα drones θα άνοιγαν τον δρόμο στους κομμάντος, ήταν ο τέλειος αντιπερισπασμός. Το πρώτο φορτωμένο με δυναμίτη και κηροζίνη καρφώθηκε στην οροφή της εκκλησίας που είχε ο καναλάρχης στη βίλα του για να υποδύεται τον θρήσκο.

Συνήθως προσεύχονταν στην Παναγία να του σηκωθεί.

Το δεύτερο καρφώθηκε σε γειτονική βίλα προκαλώντας την απόλυτη σύγχυση.

Το ένα drone λοιπόν καρφώθηκε στον σταυρό της οροφής προκαλώντας μια εντυπωσιακή έκρηξη που θα ζήλευαν οι σκηνοθέτες του Χόλιγουντ.

Το εκκλησάκι τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ ο πανικός κυρίευσε τον ανθρώπινο στρατό του καναλάρχη. Ηταν έτοιμοι για όλα εκτός από επίθεση από τον ουρανό!

Αμέσως σαν μπουλούκι κατευθύνθηκαν ουρλιάζοντας στα walkie-talkie κάτι ακατανόητες μπούρδες.

Ο καναλάρχης από τον φόβο του έχυσε και έχεσε-χωρίς να θυμάται τη σειρά.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου οι 7 επίλεκτοι κομμάντος, αόρατα ερπετά τυλιγμένα στο σκοτάδι, περικύκλωσαν την σουίτα του καναλάρχη.

Γάζωσαν την πόρτα ασφαλείας και μπούκαραν στην σουίτα.

Η ξανθιά πετάχθηκε ζαλισμένη από το κρεβάτι αφήνοντας πίσω της έναν ανθρώπινο όγκο από λίπος, σπέρμα και σκατά.

Η μυρωδιά βόθρου ήταν διάχυτη στην σουίτα.

-Γαμιόλη δώσμας την άδεια…Που κρύβεις την τηλεοπτική άδεια;

.Τι λέτε ρε παιδιά….,

τόλμησε να ψελλίσει η ανθρώπινη μάζα.

Δεν μπορούσες να διακρίνεις αν μιλάει από το στόμα ή τον κώλο.

-Μας στέλνει ο Νίκος ο Παππάς γαμιόλη, ο υπουργός, να σου κατάσχουμε την τηλεοπτική άδεια και να την βγάλουμε στον διαγωνισμό. Είναι διαταγή Τσίπρα…Η κυβέρνηση Πρώτη Φορά Αριστερά Νο 2, δεν αστειεύεται ρε γαμημένε…θα λιώσουμε τους ολιγάρχες. Οσοι την βγάλατε καθαρή τους 7 μήνες έφτασε η ώρα σας…Θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας…

Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος να χτυπήσει την διαπλοκή-δεν διαβάζεις Κουρή γαμιόλη; Το γράφει και ο Γιώργης ο Κουρής, ο speechwriter του πρωθυπουργού μας.

.Μα ο Κουρής είναι φίλος μου ρε παιδιά…είμαστε συνάδελφοι και συνέταιροι καναλάρχες…λυπηθείτε με…

Ικέτευε μάταια ο όγκος του λίπους και των σκατών.

-Δεν υπάρχει έλεος γαμιόλη. Εχουμε εντολή να πάρουμε την τηλεοπτική σου άδεια. Αυτό είναι το Ιερό Δισκοπότηρο της αποστολής μας. Δώσμας γαμιόλη την τηλεοπτική σου άδεια…Η χώρα πρέπει να αποκτήσει αντικειμενικά ΜΜΕ, αντικειμενική ενημέρωση…Εχουμε εντολή να πάρουμε την άδειά σου και να δώσουμε την συχνότητα στον Κουρή και τον Χατζηνικολάου που είναι φίλοι μας…

-Μα…

.Δεν υπάρχει «μα» γαμιόλη. Θα μας δώσεις την άδεια διαφορετικά θα σε γεμίσουμε κουμπότρυπες. Σήκω από τα σκατά και δώσε την άδεια στον λαό. Εμείς είμαστε ο λαός….Εχουμε λαική δημοκρατία τώρα…Το άκουσε σκουπίδι;

Αυτό ακριβώς το σκηνικό εξελίχθηκε ξημερώματα Σαββάτου σε όλες τις βίλες των ολιγαρχών με τηλεοτικές άδειες.

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κάνει πράξη τις εξαγγελίες της. Από στιγμή σε στιγμή ξεκινάει ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές συχνότητες. Να, σε λίγα δευτερόλεπτα από τώρα. Από στιγμή σε στιγμή, το επόμενο λεπτό, το λέει άλλωστε και το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

- Χούλια πλύσου, ερχόμαστε…

http://kourdistoportocali.com/post/47095