Ο Ρομπέρτο «κρέμασε» τα γάντια του – Τι του ζητούν οι φίλοι του Ολυμπιακού [εικόνα]

wpid-wp-1445962445017.jpeg

Είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της εξαιρετικής πορείας του Ολυμπιακού φέτος. Οι φίλοι της ομάδας τον αναγνωρίζουν ως φυσικό ηγέτη και ας είναι ο τερματοφύλακας. Η λατρεία τους προς τον Ρομπέρτο φάνηκε στα social media για μια ακόμη φορά, όταν ο Ισπανός ανακοίνωσε ότι αποσύρει τα τυχερά γάντια του.

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ρομπέρτο ανακοίνωσε ότι μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες της ομάδας του, αποφάσισε να αλλάξει γάντια και ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να τον βοηθήσει στην επιλογή.

«Αυτά τα γάντια έπαιξαν 4 σημαντικά παιχνίδια (ΠΑΟΚ, Ντυναμό, ΑΕΚ, Ατρόμητος) 4 νίκες στην σειρά και 1 γκολ παθητικό. Χωρίς αμφιβολία μπαίνουν κατευθείαν στην συλλογή των αναμνήσεων. Τώρα ξεκουραστείτε. Τώρα τι γίνεται με τα επόμενα παιδιά… Μαύρα ή κόκκινα;;;», έγραψε χαρακτηριστικά συνοδεύοντας τη φωτογραφία ο Ρομπέρτο.

image

Ενας εκ των φιλάθλων του Ολυμπιακού πάντως, ζήτησε από τον Ισπανό να μην τα αποχωριστεί αλλά να συνεχίσει να τα φοράει, μέχρι η ομάδα να φτάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

http://www.iefimerida.gr/news/232925/o-romperto-kremase-ta-gantia-toy-ti-toy-zitoyn-oi-filoi-toy-olympiakoy-eikona