Ανατίναξαν και ρωσικό ελικόπτερο!

wpid-wp-1448385528669.jpeg

Βίντεο με την καταστροφή από τους Τουρκμένους ισλαμιστές με αντιαρματικό πύραυλο ΤΟW αμερικανικής κατασκευής,ρωσικού ελικοπτέρου Μil-Μi-8 που εκτελούσε αποστολή έρευνας και διάσωσης για τους δύο Ρώσους πιλότους που το αεροσκάφος τους Su-24 καταρρίφθηκε σήμερα το πρωί από την τουρκική Αεροπορία σε συριακό εναέριο χώρο,αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Το ρωσικό ελικόπτερο λόγω τεχνικής βλάβης ή λόγω ζημίας που υπέστη από αντιαεροπορικά πυρά των ισλαμιστών αναγκάστηκε να προβεί σε αναγκαστική προσγείωση κοντά στις κυβερνητικές γραμμές.

Στο βίντεο απεικονίζεται ένας άνδρας, ο οποίος εκτοξεύει τον αντιαρματικό πύραυλο κατά του ελικοπτέρου που βρίσκεται προσγειωμένο σε μικρή απόσταση.

Το πρακτορείο Reuters ανέφερε πως μία ομάδα Σύρων ισλαμιστών, η οποία είχε παραλάβει αμερικανικούς πυραύλους Tow, είπε ότι οι μαχητές της χτύπησαν το ρωσικό ελικόπτερο με έναν αντιαρματικό πύραυλο.

Το πλήρωμα θεωρείται ότι κατέφυγε ασφαλές πίσω από τις φίλιες γραμμές. Άλλωστε ο ισλαμιστής με ησυχία κάνει την βολή του χωρίς να τον πιέζει ο χρόνος.

image

http://www.pronews.gr/portal/20151124/

http://kourdistoportocali.com/post/48394