ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

wpid-wp-1446889761361.jpeg

«Εμπόλεμη» ζώνη η Βουλή…Μας κήρυξαν πόλεμο εξόντωσης, πόλεμο θα έχουν! Η οργή των πεινασμένων, των άνεργων, των απελπισμένων, και οι δέκα χιλιάδες ψυχές που αυτοκτόνησαν ζητούν δικαίωση, και βαριά τιμωρία

«Με το πρόσωπο γεμάτο μώλωπες και με το σακάκι του σκισμένο ο Γ. Κουμουτσάκος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και αναφέρθηκε στους υπαίτιους αυτού του πρωτοφανούς περιστατικού.»

image

Και ξαφνικά έπεσαν από τα σύννεφα όλοι οι εθνοπροδότες πολιτικοί  ….
Γιατί σας εκπλήσσει το γεγονός αυτό κύριοι των ξένων συμφερόντων, αυτό δεν το περιμένατε, δεν ακούτε τις φωνές των πεινασμένων, των εξαθλιωμένων, ή μήπως είστε άμεμπτοι, ηθικοί, δίκαιοι, απέναντι στους έλληνες πολίτες; 
Κάνετε σαν να μη δεν ξέρατε, δεν γνωρίζατε το έγκλημα διαρκείας που συντελείτε εδώ και πέντε χρόνια εις βάρος των ελληνων.
Οι πεινασμένοι πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, οι άνεργοι κινούνται στους δρόμους της πόλης οργισμένες
σκιές…  Σκιές  που τους κλέψατε τα όνειρά τους, τις ζωές τους.
Κάθε καινούργια μέρα εκτελείτε και νέες ανθρώπινες ζωές, εσεις σπρώχνετε στην αυτοκτονία απελπισμένους πολίτες και με δική σας εντολή οι συνεχόμενες αυτοκτονίες πνίγονται από τα Μ.Μ.Ε  μαγαζάκια που τροφοδοτείτε με άφθονο χρήμα, για να σας υπηρετούν.   Είστε Ένοχοι Εσχάτης Προδοσίας, όλοι οι πολιτικοί, είστε ΕΝΟΧΟΙ! Και σαν ενόχους και εγκληματίες από “δω και πέρα θα σας αντιμετωπίζει αυτός ο λαός που τον έχετε κάνει παγκόσμιο πειραματόζωο!
Να είστε σίγουροι ότι πλησιάζει η ώρα της δίκαιης τιμωρίας, της δίκαιης Δικαιοσύνης .
Η τραβεστί δικαιοσύνη που εσείς στήσατε, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα φρικιαστικό σκιάχτρο, φτιαγμένο από λεφτά προδοσίας, ένα σκιάχτρο φτιαγμένο έτσι, που να φοβίζει και να τρομοκρατεί μόνο τους φτωχούς και αδύναμους πολίτες,  ΕΝΦΙΑ, ΕΦΟΡΙΕΣ κ.α. για να μπορείτε εσείς να κάνετε πλιάτσικο στις περιουσίες των ελλήνων και να ξεπουλάτε την πατρίδα μας…νόμιμα.
Καθώς βλέπετε κι εσείς η ατμόσφαιρα βάρυνε, και βάρυνε πολύ….πήρατε ήδη ένα μικρό δείγμα  με τη περίπτωση του Κουμουτσάκου.
Απ” άκρη σ” άκρη ο αέρας της Ελλάδας μυρίζει…μυρίζει καπνός και μπαρούτι….
Ο ουρανός της πατρίδας μας γίνεται όλο και πιο σκοτεινός, σημάδι που όπου να” ναι φτάνει η καταιγίδα, ότι πλησιάζει, οτι είναι πολύ κοντά…  και πιστέψτε με ότι αυτή η καταιγίδα που έρχεται θα είναι πολύ πιο άγρια από αυτή που εσεις οι δολοφόνοι της ελληνικής φυλής την φαντάζεστε.

Σύντομα θα λογοδοτήσετε σ’αυτό το λαό, στον λαό πειραματόζωο, έτσι όπως εσείς τον καταντήσατε, και τότε  θα είναι βαρύς ο πέλεκυς δικαιοσύνης των πεινασμένων, των προδομένων, των εξαθλιωμένων… από ένα οργισμένο λαό που του τα πήρατε ΟΛΑ, ακόμα και την αξιοπρέπεια του, από έναν λαό που τον αφήσατε χωρίς Πατρίδα.

Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στην εικόνα.. Ευχαριστώ.