Πούτιν… γιαλαντζί, θα ανοίξεις το φάκελο Ηλιάκη ή θα μείνεις στα στεφάνια;

wpid-wp-1448392186709.jpeg

Ο Νίκος Συρίγος με αφορμή την έκρηξη Πούτιν για το θάνατο των Ρώσων πιλότων απ’τους Τούρκους, θυμάται τα κούφια λόγια του Καμμένου ακόμη και για έναν ήρωα.

Οι Τούρκοι έριξαν ένα πολεμικό αεροσκάφος των Ρώσων, με αποτέλεσμα δύο νεκρούς πιλότους. Από την ώρα που έγινε γνωστό το περιστατικό ο Πούτιν, σεβόμενος την πατρίδα του και κυρίως τις ζωές των δύο πιλότων που χάθηκαν για την Ρωσία, έχει κάνει τον κόσμο άνω-κάτω. Πριν από εννέα χρόνια σε μια από τις δεκάδες αερομαχίες στο Αιγαίο, ένας δικός μας πιλότος, ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, έπεσε στο βωμό του καθήκοντος. Έπεσε για την πατρίδα.

Ο σεβασμός της πατρίδας στο νεκρό πιλότο της ήταν τόσο… μεγάλος που εννέα χρόνια μετά και παρά τις φωνές του αδελφού του, ο φάκελος αυτής της υπόθεσης παραμένει κλειστός, αφήνοντας να πλανάται ότι ο Κώστας Ηλιάκης έπεσε θύμα… δυστυχήματος λόγω τεχνικής βλάβης ή λανθασμένου χειρισμού του. Έτσι τιμάμε στην Ελλάδα τους ήρωες. Ο Πάνος Καμμένος, πιστός στην λογική της… κωλοτούμπας που έκανε στο θέμα του μνημονίου κλπ. το 2013 φώναζε από την Κάρπαθο στον τότε Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο να ανοίξει το φάκελο. Τις προάλλες που πήγε πάλι στην Κάρπαθο ως ΥΠΕΘΑ, ξέχασε ακόμη και να αναφέρει τη λέξη φάκελος! Είπε ένα «αθάνατος», κατέθεσε κι ένα στεφάνι και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Αντί να κάνουμε επικοινωνιακά σόου στην πλάτη αυτών που χάθηκαν για να είναι ο Καμμένος Υπουργός του ελληνικού κράτους, θα ήταν προτιμότερο να μάθαιναμε την αλήθεια, για το πως και κυρίως ποιοι τους σκότωσαν.

Από την εποχή των Ιμίων μέχρι σήμερα και από τον Πάγκαλο μέχρι τον Καμμένο, σημαίες τις παίρνει ο αέρας, πιλότοι χάνονται στα νερα του Αιγαίου αλλά ουδείς συγκινείται. Για την ακρίβεια παίζουν τους συγκινημένους και τους πατριώτες μέχρι να έρθουν στην εξουσία. Μετά τουμπεκί…

image

http://www.newsbomb.gr/bombplus/blogs/story/645805/poytin-gialantzi-tha-anoixeis-to-fakelo-hliaki-i-tha-meineis-sta-stefania