Πρόταση Ρουσόπουλου με νόημα: «Οι εκλογές στη ΝΔ να γίνουν με Playstation»…είναι μια λύση…

wpid-wp-1448313978127.jpeg

Μια σημαντική παρέμβαση που μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, έκανε κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή..
Το ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας άφησε ανοιχτό ο Θόδωρος Ρουσόπουλος μεταφέροντας πρόταση του πρώην Πρωθυπουργού να χρησιμοποιηθεί η δημοφιλής κονσόλα παιχνιδιών στην επόμενη ψηφοφορία. Η πρόταση Καραμανλή μέσω ενός ακόμα «κύκλου» του όπως ο κ. Ρουσόπουλος, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο κ. Καραμανλής είναι ιδιαίτερα έμπειρος στις on line χρήσεις της συγκεκριμένης κονσόλας για παιχνίδια μέσω του διαδικτύου.
Εξάλλου, σύμφωνα με αναφορές της γαλλικής αστυνομίας, μέσω αυτής ακριβώς της κονσόλας, φαίνεται ότι επικοινωνούσαν οι τζιχαντιστές προκειμένου να συντονίσουν τις φονικές επιθέσεις τους στο Παρίσι. «Γιατί λοιπόν το συγκεκριμένο αξιόπιστο δίκτυο της playstation, να μη χρησιμοποιηθεί και για κάτι θετικό, όπως η εκλογή του Κώστα Καραμανλή;» αναρωτήθηκε ο κ. Ρουσόπουλος.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

image

protagon.gr

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/oxafies/~3/xbk-iMsNmo4/playstation.html