ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΠΟΛΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Τον τίτλο του απόλυτου Αυτοκράτορα της Ευρώπης επιβεβαίωσαν τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού! Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης…
παίζοντας καταπληκτικό πόλο τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, διέλυσαν με 10-6 την πανίσχυρη Πάντοβα στο «Π΄. Καπαγέρωφ» και απέδειξαν ότι αποτελούν με διαφορά την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, πανηγυρίζοντας την τρίτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου (Len Trophy, Ευρωλίγκας και Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ) μέσα σε διάστημα 20 μηνών!

Τα «χρυσά» κορίτσια του Χάρη Παυλίδη δείχνοντας τεράστια αυταπάρνηση και με μότο το μυαλωμένο τους παιχνίδι ανάγκασαν την ιταλική ομάδα σε ρόλο κομπάρσου και εκτόξευσαν στα ουράνια τους εκατομμύρια ΓΑΥΡΟΥΣ ανά τον πλανήτη!!!

Μάλιστα, για όσους έχουν χάσει το …μέτρημα, αυτός ήταν ο δέκατος (!!!) ευρωπαϊκός τίτλος σε ομαδικά αθλήματα για τον Ολυμπιακό (δεν υπολογίζεται αυτό της  πάλης). Γεγονός, το οποίο αναδεικνύει το μεγαλείο του συλλόγου σε όλες του τις εκφάνσεις!

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, τα κορίτσια του Θρύλου ανέδειξε τα τεράστια ψυχικά της χαρίσματα, αλλά και το ταλέντο της!

Παρά το αρχικό 2-3 υπέρ των Ιταλίδων, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο (σ.σ. με την Ρομπέρτα Μπιανκόνι να πετυχαίνει και τα δύο «ερυθρόλευκα» γκολ), τίποτε δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο πάθος και τις διαθέσεις των παικτριών του Χάρη Παυλίδη.

Με «όπλο» την εκπληκτική άμυνα, και με την Άλκηστις Αβραμίδου να πραγματοποιεί σπουδαία  εμφάνιση και να οδηγεί επιθετικά την ομάδα, ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία του αγώνα! Με δύο μαζεμένα τέρματα των Αβραμίδου και Μανωλιουδάκη, ο Θρύλος προηγήθηκε 4-3 δίνοντας το σύνθημα για έξαλλους πανηγυρισμούς στις εξέδρες!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τη δεύτερη περίοδο προηγούμενος 5-3 μερ την Αβραμίδου να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό της γκολ!

Οι «ερυθρόλευκες» συνέχισαν να παίζουν το ίδιο συγκεντρωμένα και με την Πηγή Διαμαντοπούλου να πραγματοποιεί σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων κρατούσε το προβάδισμα1 Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός μ’ ένα σερί 2-0 έφτασε στο 7-3, ενώ στο τέταρτο οκτάλεπτο, ένα πανέμορφο γκολ της Πλευρίτου και δύο ακόμη γκολ της Άλκηστις Αβραμίδου έφεραν τον Ολυμπιακό να προηγείται 10-4 4 λεπτά πριν το τέλος πριν διαμορφωθεί το τελικό 10-6 μέσα σε αποθέωση!

image

http://fimotro.blogspot.com/2015/11/blog-post_9100.html