Στο Παγκράτι και την Ομόνοια λιάζονταν ο Abdelhamid Abaaoud

wpid-wp-1448368262814.jpeg

Στο Παγκράτι και στην Ομόνοια λιάζονταν ο εγκέφαλος του αιματοκυλίσματος στο Παρίσι Abdelhamid Abaaoud.

image

Παρότι οι ελληνική αστυνομία ειδοποιήθηκε για να πραγματοποιήσει έρευνα για εντοπισμό του εκείνη απέβη άκαρπη.

Και είναι λογικό μια και η Αθήνα είναι τίγκα στις σκατόφατσες (έλληνες, αλβανούς, πακιστανούς, αφγανούς και πάει λέγοντας) που μοιάζουν στον Abdelhamid.

Ειδικά οι νεαροί έλληνες που αφήνουν αυτή την γεμάτη μικρόβια γεννειάδα μολύνοντας το περιβάλλον που κινούνται μοιάζουν όλο και πιο πολλοί στους κακοχυμένους ισλαμοφασίστες.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», γενετικό υλικό τρομοκράτη που έστειλε στη χώρα μας η γαλλική αστυνομία ταυτοποιήθηκε με «ορφανό» δείγμα DNA που υπήρχε καταχωρισμένο στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ.

Παρόλο, που αρχικά οι γαλλικές αρχές δεν αποκάλυψαν την «ταυτότητα» του γενετικού υλικού που έφτασε στην Αθήνα (δεν είναι ονομαστικό, αλλά συνοδεύεται από κωδικό), τα δεδομένα της έρευνας φαίνεται να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ανήκει στον Αμπααούντ.

Υπενθυμίζεται ότι έρευνα για τον εντοπισμό του 27χρονου τζιχαντιστή στην Αθήνα είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο παρά την κινητοποίηση ελληνικών και ξένων υπηρεσιών, τα ίχνη του δεν εντοπίστηκαν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την περασμένη Πέμπτη, μία ημέρα μετά την «εξουδετέρωση» του 27χρονου τζιχαντιστή πό γάλλους κομάντος στον Σεν Ντενί, γενετικό υλικό του στάλθηκε από τη Γαλλία στις αρμόδιες υπηρεσίες των κρατών-μελών της Ε.Ε. και της Ελλάδας.

Από την πλευρά τους, οι αρχές της Γαλλίας εμφανίζονται να διαθέτουν εδώ και καιρό στοιχεία για παρουσία του Αμπααούντ στην Ελλάδα, χωρίς όμως να τα κοινοποιούν στις αρμόδιες Αρχές της χώρας μας.

Μάλιστα, στο έκτακτο Συμβούλιο υπουργών Εσωτερικών της Παρασκευής, ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπ. Καζνέβ δήλωσε στους συναδέλφους του πως ο Αμπαούντ προετοίμασε το σχέδιο επιθέσεων στη Συρία και μετέβη στη Γαλλία διασχίζοντας «πολλές ευρωπαϊκές χώρες».

image

http://kourdistoportocali.com/post/48374