Τι τοκ σόου να κάνεις με τον Άδωνη και τον Τράγκα;

wpid-wp-1448648692136.jpeg

Τέτοια βλαχομπαρόκ τηλεόραση έχουμε, τι να κάνουμε; Την ώρα που οι άλλοι βλέπουν τον Jimmy Fallon και το Saturday Night Live εμείς αρκούμαστε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ήταν… σοκαριστικό το θέαμα, γύρισα νωρίς σπίτι (κατά τις… 12) και είπα, μετά από καιρό, να ανοίξω τηλεόραση. Στο Mega είχε τον Κώστα Γιαννακίδη με τον (τι πρωτότυπο!) Άδωνη Γεωργιάδη, στον ΑΝΤ1 τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Γιώργο Τράγκα και στο Σκάι το δίδυμο που νομίζει πως κάνει χιούμορ αλλά δεν γνωρίζω κανέναν να γελάει βλέποντάς το, Βουλαρίνος-Νικολάου. Ελληνική τηλεόραση εν έτει 2015.

Μας το είχε πει ο Κώστας Γιαννακίδης εδώ στην Εφ.Συν. ξεκινώντας προ δεκαημέρου την εκπομπή του «Τί νέα;», το πρόβλημά του ήταν που θα έβρισκε ενδιαφέροντες καλεσμένους. Από το σημείο αυτό όμως μέχρι τελικά να καλεί τον Άδωνη Γεωργιάδη η απόσταση είναι χαώδης. Τι καινούργιο να αποκαλύψει ο Άδωνις που μας τα έχει πει όλα; Χώρια το γεγονός πως την ημέρα εκείνη μόνο θα έχει (είχε) εμφανιστεί σε δύο-τρεις τηλεοράσεις και άλλα τόσα ραδιόφωνα, ξεκινώντας από το πρωί, αχάραγο.

Φτάνεις τα μεσάνυχτα, ανοίγεις να δεις τηλεόραση και πέφτεις πάνω στον Άδωνη. Ή τον Τράγκα. Ή τον Θέμο. Τουλάχιστον η trash TV στα 80′s είχε κάτι το γοητευτικά καλτ. Αυτοί εδώ τώρα…

image

http://www.efsyn.gr/arthro/ti-tok-sooy-na-kaneis-me-ton-adoni-kai-ton-tragka