Δήμητρα Λιάνη και Μαργαρίτα Παπανδρέου, το κατιναριό

wpid-wp-1449942807125.jpeg

Βιβλίο εσύ, κυρία Μαργαρίτα, βιβλίο κι εγώ ξηγιέται η Δήμητρα. Όχι, παίζουμε. Αυτή μας χώρισε, λέει η σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, αυτή η Μιμή. Όχι, δεν σας χώρισα εγώ, είσασταν χωρισμένοι, απλά δεν είχατε πάρει διαζύγιο, καρφώνει η κυρία Λιάνη.

Κατινισμός, λέω εγώ. Και βγάλανε η κάθε μία το βιβλίο της για να πουλήσουν κουτσομπολιό. Για κανένα άλλο λόγο. Επειδή μόνον με προσωπικές επιθέσεις, με «αποκαλύψεις» που δεν έχουν να προσφέρουν στην Ιστορία, θα βγάλει λεφτά η έκδοση.

Είναι κι αυτό. Η ευκαιρία για ένα χαρτζηλίκι από τις πωλήσεις του βιβλίου. Για τι άλλο; Μόνον σαν πολιτικά πρόσωπα δεν μιλάνε οι δύο ζωντοχήρες του μακαρίτη πρωθυπουργού. «Είχα κι εγώ έναν εραστή όσο ήμουν παντρεμένη» γράφει η Μαργαρίτα, έναν παίδαρο Γάλλο αξιωματικό.

Μ” έναν Αμερικάνο καθηγητή τα είχε μας πληροφορεί η Δήμητρα-Μιμή Λιάνη και θα τον κληρονομούσε αλλά δεν παντρευτήκανε, διότι τα παιδιά του πατήσανε πόδι. Σε τέτοιο επίπεδο γειτονιάς είναι η κόντρα.

Το άλλο. Ότι ο Ανδρέας έκανε έρανο, λέει η Δήμητρα Λιάνη, να μαζέψει φράγκα γιατί ήθελε πολλά η Μαργαρίτα προκειμένου να του δώσει το διαζύγιο. Φοβερά πράγματα. Αντί να απευθυνθεί ο Ανδρέας στον μιζαδόρο Άκη Τσοχατζόπουλο, τον Νο2 του ΠΑΣΟΚ, για να τον διευκολύνει.
image

http://www.zougla.gr/o-apoditiriakias/article/dimitra-liani-ke-margarita-papandreou-to-katinario