Εγκληματίες πολέμου!..

wpid-wp-1449752707740.jpeg

Πράγματι έχουμε ήδη γίνει το νέο  Άουσβιτς,
..τόσο για τους λογής μετανάστες-πρόσφυγες,
     ..όσο και για τους ιθαγενείς, για τους οποίους η (δυσεύρετη πιά) εργασία φτάνει ίσα-ίσα για να τους »απελευθερώσει» από την πείνα της ημέρας.
     Η χώρα-στρατόπεδο με τις πολλές επόμενες
γενιές σκλάβων είναι εδώ!
     Κι όμως.      Την Παρασκευή πριν το δημοψήφισμα του Ιουλίου ο πρωθυπουργός που τότε φερόταν και φαίνοταν σαν ηγέτης, μαζί με την σύμπνοια ενός εξεγερμένου ήδη λαού, φάνηκε να σώζουν την παρτίδα.      Αυτή η πάντα ευτυχής συνεργασία λαού και ηγέτη, έφερε την ιστορική νίκη στο δημοψήφισμα,
     ..ένα δημοψήφισμα που όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων είχε προκυρηχθεί επί τούτου την τελευταία στιγμή, ώστε να μην αφήσει κανένα περιθώριο στην ΕΚΤ παρά να απαιτήσει από την Τράπεζα της Ελλάδος (με επί κεφαλής τον απόλυτο προδότη, τον άνθρωπο-σύμβολο της υποτέλειας και του δωσιλογισμού) το κλείσιμο των τραπεζών,
     ..μέτρο το οποίο έλπιζαν ότι θα λειτουργήσει εκβιαστικά και ενάντια προς την βούληση των πολιτών.

     Η εμπνευσμένη όμως συνεργασία λαού και ηγέτη -όπως τότε εκείνος φαινόταν- νίκησαν τον φόβο και έφεραν ένα βήμα πριν την σωτηρία τόσο την χώρα όσο και την Ευρώπη των λαών.
Γι αυτό κι η μετέπειτα προδοσία ήταν πιό πικρή. Γιατί είχαμε φτάσει ένα βήμα πριν την νίκη. Στην ουσία είχαμε ήδη νικήσει.
     Είναι αδιανόητο να σου παίρνει κανείς την νίκη μέσα από τα χέρια, να την κάνει ήττα και διασυρμό, και να σε εξαναγκάζει σε δια βίου δουλεία.      Για αυτό, τούτος ο τάχα ηγέτης δεν έχει καμία δικαιολογία και κανένα δικαίωμα »δια να ομιλεί»,
..πόσο μάλλον για να δηλώνει πως διαπραγματεύεται,
     ..κι ακόμη περισσότερο για να λεονταρίζει κόντρα δήθεν στις κατουρημένες ποδιές που φιλούσε μέχρι χθες, και βέβαια θα ξαναφιλήσει αύριο.

     Και είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε επίκληση οποιασδήποτε »στρατηγικής» ή »τακτικής» για να δικαιολογήσει όσα εγκληματικά συνέβησαν μετά το δημοψήφισμα.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ Ή ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΕΣ.

     Σταματήστε το έγκλημα εναντίον της χώρας και του λαού!      Είσαστε εξίσου απατεώνες με όλους τους προηγούμενους.      Κι ακόμη χειρότεροι αφού προδώσατε μιά ήδη κερδισμένη νίκη.
     Είσαστε εγκληματίες πολέμου, αφού σε πόλεμο βρισκόμαστε, μεθύματα-πολλά θύματα, κατάλυση της κυριαρχίας του κράτους, και λεηλασία της χώρας.      Και ως εγκληματίες πολέμου θα δικαστείτε όταν επιστρέψει ο καιρός ειρήνης στον τόπο.      Σε ισόβια αν είσαστε ακόμη τότε εν ζωή,
     ..σε απαξία και στον βόρβορο της ιστορικής μνήμης αν έχετε  προλάβει να δραπετεύσετε δια του φυσικού τέλους.
     Όπως και νάχει, σταματήστε τώρα!      Όσο ακόμα υπάρχει καιρός για όλους μας!..
image

http://mandatoforos.blogspot.com/2015/12/blog-post_10.html