«ΠΑΡΤΙ» ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ! Οι πρώτες διώξεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ…

wpid-wp-1449868468860.png

Μεγάλες και πολλές διαστάσεις παίρνει το θέμα της ανακοίνωσης του πορίσματος για το ΚΕΕΛΠΝΟ ύστερα από τον διαχειριστικό έλεγχο για την περίοδο 2012-2104.
Στον απόηχο της επεισοδιακής συνέντευξης Τύπου του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας μάλιστα, το ενδιαφέρον στρέφεται στην εισαγγελική έρευνα που ξεκινά άμεσα. Δεκάδες είναι τα υπηρεσιακά στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ που θα κληθούν να καταθέσουν, σε πρώτη φάση, πριν προχωρήσει η διαδικασία στο επόμενο στάδιο. Νομικές πηγές εκτιμούν ότι από τις πρώτες ενδείξεις του πορίσματος, η άσκηση διώξεων (άγνωστο ακόμη σε ποιους) πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Κυρίως πάντως στο επίκεντρο της δικαστικής έρευνας αναμένεται να βρεθεί η πρώην διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ και για την ακρίβεια η προηγούμενη πρόεδρος Τζένη Κουρέα – Κρεμαστινού (σύζυγος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της Βουλής Δημήτρη Κρεμαστινού)  και ο γενικός διευθυντής (ο οποίος παραμένει έως σήμερα) Θεόδωρος Παπαδημητρίου.
Η έρευνα θα ασχοληθεί με τη νομιμότητα αλλά και τη σκοπιμότητα διάθεσης δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για διαφημίσεις, άμεσες και έμμεσες, σε κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά, sites, blogs, εκτυπωτικές και διαφημιστικές εταιρείες, δημοσιογράφους κλπ.

image

image

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/oxafies/~3/2j7U3ABVmhk/blog-post_934.html