Τι είναι για την Δήμητρα ο ΓΑΠ.-Απίθανοι χαρακτηρισμοί

wpid-wp-1450100108666.jpeg

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς μιλά για τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του διαλυμένου ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργο Παπανδρέου, η τελευταία σύζυγος του πατέρα του και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.


     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">


Στο βιβλίο της «Η Οργή του Ανδρέα», που κυκλοφορεί από τις «Εκδόσεις Λιβάνη», η κ. Λιάνη Παπανδρέου αποκαλεί ΓΑΠ τον πρωτότοκο γιό του Ανδρέα, προφανώς επειδή δεν θέλει να του χαρίσει το επώνυμο των Παπανδρέου. Τον χαρακτηρίζει ανίκανο να κάνει αυτοκριτική, δίγλωσσο και διπρόσωπο.
«Είδα τον ΓΑΠ στη συνδιάσκεψη του κόμματος στις 7-02-2015. Παντελώς ανίκανος να κάνει αυτοκριτική, εκλογές έχασε και δεν είπε λέξη για την ήττα. Μίλησε για συνταγές εξόδου από την κρίση. Μας πήγε στον γκρεμό και παριστάνει τον… από ποδηλάτου (όχι μηχανής) σωτήρα. Εμφανίζεται ως μνημονιακός και ταυτόχρονα αντιμνημονιακός, ένας σύγχρονος Ιανός με δύο πρόσωπα στο ίδιο κεφάλι. Δίγλωσσος και διπρόσωπος. Ισχυρίζομαι πως η τεχνητή προσωπολατρεία στο άκουσμα Παπανδρέου μόνο λόγω επωνύμου και η καταχρηστική αξιοποίησή της από το ΓΑΠ συνιστά ύβρη και παραχάραξη της πραγματικής εικόνας του Ανδρέα».spirospero.gr
image