Το κάπιταλ κοντρόλ που είδαμε τον περασμένο Ιούλιο δεν θα είναι τίποτα

wpid-wp-1454179457847.jpeg

Η Νορβηγία ανακοίνωσε τι θα συμβεί με τα μετρητά μας…η δυτική «κουλτούρα» έχει πάθος με το κοντρόλ…το δικό σας κοντρόλ…το κοντρόλ σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Αυτή την είδηση βρήκαμε σε μια ανακοίνωση της Νορβηγικής Κεντρικής Τράπεζας:

“Σήμερα, υπάρχουν περίπου 50 δισεκατομμύρια νορβηγικές κορώνες σε κυκλοφορία και η κεντρική τράπεζα μπορεί να μειώσει μόνο το 40% από αυτό το ποσό. Αυτό σημαίνει ότι η το 60% των μετρητών που κυκλοφορούν δεν είναι υπό τον έλεγχό μας. […] «Υπάρχουν τόσοι πολλοί κινδύνοι και μειονεκτήματα που σχετίζονται με τα μετρητά που έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να καταργηθούν.» […] Το περασμένο έτος η Nordea, η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της Νορβηγίας, αποφάσισε να απαγορεύσει τα μετρητά.”

Και φυσικά οι τραπεζίτες θέλουν τον πλήρη (100%) έλεγχό των χρημάτων μας, και άρχισαν σταδιακά στη Νορβηγία να μειώνουν τα μετρητά. Η εναλλακτική λύση τους είναι η πλήρης κεντρικά ελεγχόμενη από τους τραπεζίτες, διαδικασία πληρωμής μετά από την έγκριση των κεντρικών τραπεζιτών.

Έτσι, όποια μικρή ελευθερία είχατε προφανώς στο παρελθόν… να την ξεχάσετε! Τα λίγα μετρητά που είχατε να την περάσετε θα έχουν μεταλλαχθεί σε εικονικό χρήμα… στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της τράπεζας… (έχει ήδη συμβεί) η φορολογία των λίγων χρημάτων που θα έχετε θα αυξάνετε κάθε χρόνο με τον χρόνο με αποτέλεσμα την οικονομική σας καταστροφή.

Σε λίγο καιρό θα με θυμηθείτε… τα μετρητά θα απαγορευτούν και στην Ελλάδα… το μαύρο χρήμα είναι η κινητήρια μηχανή πίσω από την ελευθερία του ανθρώπου….επίσης το μαύρο χρήμα είναι η κινητήρια δύναμη της οικονομίας. Αυτός είναι και ο λόγος που μας έφεραν εδώ που εμείς τους αφήσαμε να μας φέρουν…

…οσο τους παραχωρούμε την ελευθερία μας τόσο αυτοί θα μας σφίγγουν το λαρύγγι…

Το κάπιταλ κοντρόλ που είδαμε τον περασμένο Ιούλιο δεν θα είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που έρχονται! Παρόλα αυτά φίλε μου αναγνώστη σε οδηγούν από μόνοι τους στην ένοπλη επανάσταση… και ας χώνεις την κεφαλή σου στην άμμο…
ΚΟΡΑΞ

image

image

http://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/to-kapital-kontrol-pou-eidame-ton-perasmeno-ioulio-den-tha-einai-tipota/