«Αγαπητέ» μου φασίστα. Θα φοράμε ότι μας καυλώσει και λογαριασμό δεν πρόκειται να σας δώσουμε

wpid-wp-1454620231379.jpeg

Σχεδόν ξεχνάω πόσο επικίνδυνες είναι οι έχιδνες του ναζισμού όταν με κάνουν και γελάω. Σχεδόν.
Ένα μικρό κουΐζ: Τι ενόχλησε τον ευρωβουλευτή της χρυσής ορδής Φουντούλη; Όχι φυσικά το Μνημόνιο, ούτε τα ρατσιστικά των Ευρωπαίων, αυτά του άρεσαν. Να το πάρει το ποτάμι; Ένα μπλουζάκι! Πιο συγκεκριμένα η μπλούζα της Marina Albiol μέλους της Ευρωομάδας της Αριστεράς. Φορούσε μια μπλούζα που έγραφε: antifascist action.
Ο Φουντούλης λοιπόν δήλωσε από το βήμα του ευρωκοινοβουλίου την περασμένη Τρίτη: «Φορούσε μία μπλούζα η οποία έγραφε επάνω «antifascist action» και έχει μπει στο twitter και σε όλα τα μέσα δικτύωσης. Αυτό νομίζω απαγορεύεται από το Κοινοβούλιο γιατί μπορούσα κι εγώ να φορέσω μία μπλούζα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και να είμαι εδώ. Όμως, βλέπετε δεν το κάνω. Πρέπει να επισημανθεί και να της γίνει παρατήρηση».
Η Μαρίνα Αλμπιόλ απάντησε πως δεν θεωρεί ότι «το μπλουζάκι που γράφει «αντιφασιστική δράση» -ένα μπλουζάκι το οποίο υπάρχει παντού- απαγορεύεται στο Ευρωκοινοβούλιο.
Βασικά ο ακροδεξιός ευρωβουλευτής δε θα ήθελε να της γίνει μόνο μια παρατήρηση, θα επιθυμούσε και τον εγκλεισμό της στο Άουσβιτς αλλά είναι κλειστό εδώ και καιρό. Τώρα θα μου πει κάποιος κλείνοντας το μάτι, αφού είναι «έλληνας εθνικιστής», αφού ισχυρίζονται ότι τάχα δεν έχουν σχέση με ναζί και φασίστες, γιατί μυγιάζεται; Έλα μου ντε. Κι ο Χίτλερ «γερμανός εθνικιστής» ήταν. Αμ θέλει ο ναζί να κρυφτεί, αλλά η λύσσα δεν τον αφήνει. Φαίνονται οι αφροί στο στόμα.
Τώρα μια άλλη ερώτηση, εύκολη: Που αλλού έχουμε παρόμοιες «στιλιστικές απόψεις», όπου ο κάθε φασίστας μας επιβάλει τι θα φορέσουμε: α) Στη ΝΔ όπου γαλάζιος οπαδός υποχρεώθηκε να φορέσει μπλε μπλούζα, αντί για την κόκκινη που φόραγε, για να μη χαλάσει το φόντο του Σαμαρά. β) Στους παπάδες στην Εκκλησία οι οποίοι κοιτάνε, αν οι γυναίκες έχουν παντελόνια ή φούστα και πόσο κοντή είναι (λιγούρια…) ενώ δεν βλέπουν τους φτωχούς, που ψάχνουν στα σκουπίδια. γ) Στο ISIS και στους υπόλοιπους κομπλεξικούς, που υποχρεώνουν τις γυναίκες να βάζουν κελεμπίες στην έρημο για να βγάζουν την ιλαρά από τη ζέστη δ) Στους ναζί όπου οι Εβραίοι υποχρεωτικά φορούσαν κίτρινο τρίγωνο, οι Ομοφυλόφιλοι ροζ, οι Λεσβίες μαύρο κοκ. ε) Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις και μη χειρότερα.
«Αγαπητέ» μου φασίστα. Θα φοράμε ότι μας καυλώσει και λογαριασμό δεν πρόκειται να σας δώσουμε, γιατί δεν σας πέφτει λόγος. Φόρα κι εσύ τη σβάστικα και τα άλλα δήθεν «αρχαιοελληνικά» μπιχλιμπίδια, αφού θέλεις. Καθώς, όπως είπε ο Μπραντ Πιτ στην ταινία Inglourious Basterds «όταν βγάλετε τη στολή, θα μπορείτε να κρυφτείτε κι αυτό μας χαλάει». Δεν θα σας φτύνουμε αμέσως χάνοντας έτσι χρόνο. Θα ματιάζεστε τέτοιοι παλιοχαρακτήρες που είστε. Γιατί πράγματι πολλά ναζιστικά σκουλήκια κρύφτηκαν μες την καπιταλιστική σαπίλα μετά το Β ΠΠ. Δες το Σόιμπλε που θέλει ανδριάντα και θα καταλάβεις σίγουρα τι λέω. Μια και το έφερε η κουβέντα: Χερ Σόιμπλε για ανδριάντα δεν φτάνουν τα χρήματα, για μαρμάρινη πλάκα όμως… Και το σκάψιμο να σε βάλουμε μέσα, προσφορά!
Λοιπόν ναζάκια, αφήστε τα νάζια και σκάστε. Δεν πρόκειται να περάσουν τα σχέδια σας. Μια φορά την πάτησε ο κόσμος κι είχαμε εκατομμύρια νεκρούς, αποκλείεται να ξαναγίνει τόσο χοντρή μαλακία…

image

image

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2016/02/blog-post_18.html