Αναμένοντας να δούμε Πρετεντέρη, Τρέμη, Μπάμπη και Αρη, στις λαϊκές διαδηλώσεις τραγουδώντας την «Διεθνή» (2 Βίντεο)

wpid-wp-1454617282182.jpeg

Αν είμαστε χριστιανοί θα σταυροκοπιόμαστε την ώρα που παρακολουθήσαμε τα δελτία ειδήσεων του Μέγκα και του Σκάι. Μένεις έκπληκτος βλέποντας τον φιλεργατικό οίστρο που κατέλαβε το τηλεοπτικό κανάλι του Φαλήρου. Μόνο τον Μπάμπη δεν είδαμε αγκαλιά με τον Αρη να τραγουδούν την Διεθνή.
Αναυδο σ’ αφήνει το να παρακολουθείς τα μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας που έδωσε το Μέγκα στο τηλεοπτικό του ρεπορτάζ που αναφερόταν στα σημερινά λαϊκά συλλαλητήρια. Το μόνο που έλειψε ήταν το πλάνο που θα μας έδειχνε τον Πρετεντέρη αγκαλιά με την Τρέμη και με υψωμένες γροθιές να διαδηλώνουν με συνθήματα διεκδικώντας τα λαϊκά δίκαια.
Αντιληπτό φυσικά γίνεται σε όλους γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι η εποχή που ξαναμοιράζεται η τηλεοπτική πίττα και οι βαρόνοι των τηλεοπτικών σταθμών που εκφράζονται μέσα από την «Ενωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Πανελλαδικής Εμβέλειας», στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση: Αν θέλει να παραμείνει στην κυβερνητική εξουσία πρέπει να κάνει αποδεκτούς τους όρους που θέτει.
Για τις δικές τους επίσης πολιτικές σκοπιμότητες έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος που πρόσκειται στην συντηρητική παράταξη, ενώ τόσο καιρό συκοφαντούσε και παραπληροφορούσε σε κάθε εργατική κινητοποίηση, σήμερα παρουσιάζεται ένθερμος υπερασπιστής των λαϊκών διεκδικήσεων. Και μόνο το γεγονός ότι πρώτη είδηση στα ΜΜΕ δεν είναι τα όποια επεισόδια υπήρξαν αλλά οι εργατικές διεκδικήσεις, λέει πολλά.

image

image

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2016/02/2_4.html