Με τον Λιονέλ Μέσι θα σπάσει η κυβέρνηση τα μπλόκα των αγροτών

wpid-wp-1454451783026.jpeg

Μετά την κίνηση των αγροτών να ανοίξουν το μπλόκο κοντά στα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας για να περάσει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Ντιμίταρ Μπερμπατοφ, η κυβέρνηση βρήκε τρόπο να σπάσει τα μπλόκα των αγροτών.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε εσπευσμένα στην Ελλάδα τον Λιονέλ Μέσι.

Όπως δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, αν οι αγρότες έσπασαν το μπλόκο για τον Μπερμπάτοφ που είναι κρέας, ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να τους πείσει να πάνε στα σπίτια τους και να πληρώνουν φόρους σαν ζώα.

Η κυβέρνηση θα στέλνει διάσημους ξένους ποδοσφαιριστές στα μπλόκα, για να τους βλέπουν οι αγρότες και να βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους, για να τις δείχνουν στην γκόμενα και να εντυπωσιάζεται αυτή που ο Μήτσος έβγαλε φωτογραφία χαμογελαστός με τον Ρονάλντο δίπλα στην Πόρσε του.

Σύμφωνα με το Μαξίμου, οι αγρότες είναι ραγιάδες και έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, οπότε είναι εύκολο να τους ξεγελάσεις.

Όπως δήλωσε η Όλγα Γεροπατσαβούρα, οι αγρότες είναι λούμπεν και η κυβέρνηση θα σπάσει εύκολα τα μπλόκα τους, στέλνοντάς τους τα είδωλά τους.

Ήδη, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να στείλει στους αγρότες τον Βασίλη Καρρά, τον Παντελή Παντελίδη και την Πάολα.

Η κυβέρνηση σκέφτεται πως οι αγρότες είναι τόσο καθυστερημένοι που θα πλακωθούν να ζητάνε αυτόγραφα από την κάθε Μενεγάκη και θα ξεχάσουν γιατί βγήκαν στους δρόμους.

Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή στα κανάλια των ολιγαρχών να δείχνουν συνέχεια μόνο γραφικούς αγρότες -που ψοφάνε να βγάλουν την σκατόφατσά τους στα βοθροκάναλα- και να ουρλιάζουν συνθήματα τύπου «Ελευθερία ή Θάνατος», για να δείξουν στους υπόλοιπους Έλληνες πως οι αγρότες νοιάζονται μόνο για τον κώλο τους.

(Μια φιλική συμβουλή για σκεπτόμενους αγρότες: Ρε παιδιά, πείτε και κάποιο αίτημα που να μην έχει να κάνει μόνο με τις δικές σας τσέπες. Σε προτεκτοράτο ζείτε. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από τα φράγκα. Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, σας λένε κάτι αυτά; Επίσης, υπάρχουν και άλλοι Έλληνες γύρω σας. Εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς είναι άνεργοι, άλλοι έχουν καταστραφεί, άλλοι αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν. Πείτε κάτι και για αυτούς. Δείξτε πως είστε κομμάτι ενός λαού, μιας κοινωνίας. Πείτε μια κουβέντα για τους πρόσφυγες. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Μην κάνετε σαν μαϊμούδες και πουτανάκια μπροστά στις κάμερες των χουντοκάναλων. Σκεφτείτε και λίγο. Προσπαθήστε τουλάχιστον. Για την ώρα, δεν μοιάζετε με αγροτικό κίνημα. Μοιάζετε με το κοινό της Τατιάνας. Ελπίζω να μην είστε μόνο αυτό. Αν είστε, γυρίστε σπίτια σας και βγάλτε τον σκασμό.)

image

http://pitsirikos.net/2016/02/%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bb%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%ad%ce%bb-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%cf%80%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83/