ΠΑΝΙΚΟΣ στου Μαξίμου – Συνεχίζει τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΦΩΤΙΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου- Τρέμει σαν το ψάρι ο Alexis

wpid-wp-1454507024519.jpeg

Συνεχίζεται ο «βομβαρδισμός» που ξεκίνησε η πρώην πρόεδρος της Βουλής

Φωτιά στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται πως έχουν βάλει οι αποκαλύψεις της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι διατηρεί στην κατοχή της στοιχεία και γραπτά μηνύματα του πρωθυπουργού που αφορούν το ταραγμένο δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου κατά το οποίο η χώρα οδηγήθηκε από το δημοψήφισμα στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Το νέο «χτύπημα» από την πρώην πρόεδρο της Βουλής έρχεται σε συνέχεια κειμένου που ανάρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα προς απάντηση της συνέντευξης του κ. Νίκου Βούτση σε κυριακάτικη εφημερίδα. Στην συνέντευξή του ο νυν πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου το περασμένο καλοκαίρι είχε «απασφαλίσει» και πως δεν αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά «για να μην φτύνει ο κόσμος την Αριστερά». Στην απάντησή της η κυρία Κωνσταντοπούλου υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι το βράδυ της 9ης Ιουλίου, μετά το δημοψήφισμα και κατά τις ώρες που ετοιμαζόταν η υπογραφή του τρίτου μνημονίου, άκουσε τον κ. Τσίπρα να αναφέρει πως «μόνο μια κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού ή μια Δικτατορία» μπορεί να ανταπεξέλθει στην κατάσταση.

Αυτή την φορά η πρώην πρόεδρος της Βουλής μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή  για τη στάση του κ. Αλέξη Τσίπρα το καλοκαίρι του 2015 είπε ότι «η επιλογή της πλήρους παράδοσης στους δανειστές σημαίνει την πλήρη καταστροφή για την κοινωνία. Δεν ήταν κάτι απρόβλεπτο αλλά κάτι προβλέψιμο με την εμπειρία 5 ετών μνημονίων». Είπε μάλιστα ότι το βράδυ της 9ης Ιουλίου, όταν την κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του τότε υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση και του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη «ήταν σε πανικό», υπογραμμίζοντας πως «κάποια στιγμή πρέπει να ενημερώσει τον λαό πότε την πούλησε αυτή την ιστορία». Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις είπε πως το βράδυ της 10ης Ιουλίου «εισέβαλαν» στο γραφείο της οι κ.κ. Βούτσης, Φίλης, Μαντάς, Τζανακόπουλος και Μπαλάφας και πως ο Νίκος Φίλης την απείλησε ότι θα «την τελειώσει». Οπως είπε στη συνέντευξή της «ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί ο κ. Φίλης». Πρόσθεσε μάλιστα πως ο Τσίπρας «πήγε στο δημοψήφισμα γιατί πίστευε ότι θα το χάσει και την επόμενη μέρα θα κρυβόταν πίσω από το “Ναι”» τονίζοντας ότι «η πορεία δείχνει ότι είχε από πριν συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους».

Πάντως, την ίδια ώρα με διαρροή άλλων πληροφοριών από την Βουλή επιχειρείται η αποδόμηση της θητείας της κυρίας Κωνσταντοπούλου ως προέδρου του κοινοβουλίου καθώς την εμφανίζουν να μηνύει υπαλλήλους του κοινοβουλίου, να τους ηχογραφεί και να αποσπά έγγραφα της Βουλής για προσωπική της χρήση.

image

http://www.makeleio.gr/?p=535965