Τα χρυσά δόντια των πνιγμένων προσφύγων ζητά η Ευρωπαϊκή Ένωση

wpid-wp-1454433812018.jpeg

Σάλο έχει προκαλέσει στη χώρα μας η απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να της παραδοθούν τα χρυσά δόντια των προσφύγων που πνίγηκαν στο Αιγαίο.

Όπως δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Ρούντολφ Ες, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο βυθό των ελληνικών θαλασσών εκατοντάδες πνιγμένοι πρόσφυγες με χρυσά δόντια.

Πριν οι πρόσφυγες εγκαταλείψουν τις εμπόλεμες πατρίδες τους, έβαζαν χρυσά δόντια γιατί αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να πάρουν μαζί τους ένα κομμάτι της περιουσίας τους.

Επίσης, πολλοί πρόσφυγες έβαλαν χρυσά δόντια γιατί είχαν μάθει πως η κυβέρνηση της Δανίας παίρνει από τους πρόσφυγες τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες με χρυσά δόντια που δεν ανοίγουν το στόμα τους -μερικοί μάλιστα το έχουν ράψει-, για να μην τους αρπάξει τη μασέλα κάνας Δανός.

Ομάδα εμπειρογνωμόνων της Βέρμαχτ έρχονται στην Ελλάδα, για να κάνουν καταδύσεις στη Μυτιλήνη και την Χίο και να ανακαλύψουν τους πνιγμένους πρόσφυγες για να τους πάρουν τα χρυσά δόντια.

Τα χρυσά δόντια των προσφύγων δεν θα αφαιρεθούν από το ελληνικό χρέος γιατί οι πρόσφυγες πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να πάνε στην Ευρώπη, αφού κανείς τους δεν ήθελε να μείνει στην Ελλάδα.

image

http://pitsirikos.net/2016/02/%cf%84%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%ac-%ce%b4%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%bd%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%cf%8d%ce%b3/