10.000 ψυχές κάτω από τη μύτη μας (Φέρτε το Νόμπελ!)

wpid-wp-1454517337735.jpeg

Ονειρεμένα είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με το προσφυγικό, έπειτα από την ομολογία ανώτατου αξιωματικού της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας – αυτοί οι αξιωματικοί είναι πάντα ανώνυμοι – ότι περισσότερα από 10.000 μικρά παιδιά που έφτασαν χωρίς συνοδεία από τις ζώνες του πολέμου, έχουν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με την ομολογία, όσα από αυτά τα παιδιά βρίσκονται ακόμα εν ζωή μάλλον έχουν πέσει θύματα οργανωμένων εγκληματικών συμμοριών, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν πέσει και θύματα του Ντέιβιντ Κόπερφλιντ που τα εξαφάνισε, όπως είχε κάνει με το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Μαγεία!

Επιπλέον, η Europol διαθέτει στοιχεία ότι κάποια από τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης κι αυτό είναι πολύ λογικό, αφού, ως γνωστόν, οι Ευρωπαίοι είναι πρωταθλητές στον σεξοτουρισμό.

Απλά τώρα δε θα χρειάζεται να τρέχουν μέχρι την Ταϊλάνδη. Θα έρχονται τα ανήλικα στην πόρτα τους.

Μάλιστα, ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός δε σταματάει εδώ, αφού υπάρχουν ενδείξεις σύνδεσης των κυκλωμάτων εμπορίας λευκής σαρκός με τις οργανώσεις παράνομης μεταφοράς προσφύγων στην Ευρώπη. Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη!

Και σιγά το πράγμα δηλαδή. Καπιταλισμό έχουμε, ελεύθερη αγορά. Ο καθένας δικαιούται να βγάζει το ψωμί του όπως μπορεί. Άλλοι, ας πούμε, πουλάνε ψεύτικα σωσίβια στους πρόσφυγες για ένα 10άρικο και τους στέλνουν σούμπιτους στον πάτο του Αιγαίου.

Εν τω μεταξύ, όσο συμβαίνουν αυτά γύρω μας, το ελληνικό κράτος προτείνει ανέμελο υποψηφιότητες για το Νόμπελ Ειρήνης. Κανά Όσκαρ Μαλακίας θα πάρουμε ποτέ;

10.000 ανήλικα παιδιά αγνοούνται σε ευρωπαϊκά εδάφη αλλά όλοι ασχολούνται με μια γιαγιά, έναν ψαρά και μια ηθοποιό. Μόνο ο Πόντιος λείπει από το ανέκδοτο.

Εγώ άλλο αναρωτιέμαι. Άντε πες ότι το παίρνουν το ρημάδι το βραβείο. Αυτό το μύριο – και κάτι ψιλά – που έρχεται μαζί του, ποιος θα το πάρει;

Υπάρχει περίπτωση αυτή η καλόκαρδη γιαγιάκα, ο ηρωικός ψαράς ή η σταρ του Χόλιγουντ, που, όπως και χιλιάδες άλλοι, προσφέρουν ό,τι προσφέρουν μέσα από την ψυχή τους, να καταδεχτούν να πάρουν έστω και ένα ευρώ από μια Ακαδημία που έχει δώσει Νόμπελ Ειρήνης στον Ομπάμα;

Στον Πρόεδρο της χώρας που έκανε πουτάνα τη Μέση Ανατολή και δημιούργησε την προσφυγική κρίση;

Και μαντέψτε ποιοι στηρίζουν μετά μανίας την ελληνική υποψηφιότητα. Tα ΜΜΕ!

Το Πρώτο Θέμα με τα στημένα ρεπορτάζ για τους χρυσαυγίτες που βοηθάνε γιαγιάδες στα ΑΤΜ, θέλει τώρα να βραβευτεί η γιαγιά που ταϊζει άπλυτα προσφυγόπουλα.

Που η λέξη πρόσφυγας δεν βρίσκεται ούτε στο παράρτημα του λεξικού του Θέμου Αναστασιάδη. Για αυτόν είναι όλοι λαθρομετανάστες. (πατήστε κλικ στη φωτογραφία)

Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα;

Θα σας πω εγώ σε τι κόσμο. Σε έναν κόσμο που αλλάζει και μετά το ξεσκαρτάρισμα που ήδη γίνεται δε θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος.

Γι” αυτό σας λέω:

Φέρτε το Νόμπελ και γρήγορα!

Φέρτε το όσο προλαβαίνουμε!

(Ανήθικο δίδαγμα: Λυπάμαι πολύ που δεν έχω χρόνο να γράφω συχνότερα αλλά απ” ότι βλέπω ασχολείστε με έναν Τούρκο που θέλει να αγοράσει τα κανάλια μας και μια τηλεθεάτρια-φάντασμα που κερδίζει δωροσυσκευές. Πάω να συνεχίσω το κλάδεμα.)

image

image

http://thethreemooges.blogspot.com/2016/02/bring-the-nobel.html