Mας έστειλε στο Νομισματοκοπείο

wpid-wp-1454567452945.jpeg

O Wolfgang Schäuble πάγωσε τους Ελληνες πολίτες με την επαναφορά της πρότασής του για την έξοδό μας από την ευρωζώνη.

Η διάγνωση ότι το αίμα που κατέθεσαν επί 6 χρόνια- μέσα από τα χυδαία χαράτσια και την ανήθικη φορολόγηση- πήγε στράφι σε κάνει να νιώθεις τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια σου.

Μετά την παρέμβαση Schäuble κανείς λογικός πολίτης δεν μπορεί να περιμένει ότι θα ολοκληρωθεί ομαλά η αξιολόγηση, ένας νέος κύκλος αίματος μόλις ξεκίνησε. Οι δανειστές αντιλαμβάνονται για μια ακόμη φορά την απροθυμίας ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε πραγματικές μεταρρυθμίσεις και πραγματικές αποκρατικοποιήσεις. Ακόμη και την παραχώρηση των αεροδρομίων έρχεται να τορπιλίσει η τοπική αυτοδιοίκηση με τους κατά τόπους φιλοκυβερνητικούς βλαχοδημάρχους.

Με την ίδια κουτοπονηριά η κυβέρνηση πριονίζει και την επένδυση του ΟΠΑΠ επιτρέποντας να οργιάζει ο παράνομος διαδικτυακός τζόγος με αποτέλεσμα απώλειες εκατομμυρίων ευρώ για τα φορολογικά έσοδα. Εάν όμως παρατηρήσουμε πιο προσεχτικά ποιοι κάνουν κουμάντι στο παράνομο τζόγο το  μυστήριο της ανοχής απέναντι στην παρανομία λύνεται.

Η Κολομβία των Βαλκανίων ξεδιπλώνεται μπροστά μας και το μόνο που γίνεται στο ημίφως είναι οι μαύρες βαλίτσες με τα 500εύρα που αλλάζουν χέρια.

Μπουχτισμένοι οι θεσμοί από το χυδαίο εγχώριο πελατειακό κράτος διαπιστώνουν ότι ακόμη και τα προαπαιτούμενα του πρώτου μνημονίου δεν έχουν υλοποιηθεί στη πράξη, τα επαγγέλματα εξακολουθούν να είναι κλειστά και κάθε οργανισμός αποκτά δύο επικεφαλής αντί για έναν-επειδή έχουμε λεφτά για πέταμα σε συγγενείς και κολλητούς, γκόμενες και γκόμενους που κατέλαβαν το κράτος.

Οι θεσμοί αποφάσισαν να μας τραβήξουν την πρίζα και οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής θα είναι ραγδαίες:Από την τέλεια καταιγίδα περνάμε στο splatter…

image

killbill

http://kourdistoportocali.com/read-this/kp-21/