Oι θεσμοί ζήτησαν από τον Κατρούγκαλο να τους τραγουδήσει καραόκε στο Galaxy bar!

wpid-wp-1454567989407.jpeg

Τρέμει ο Κατρούγκαλος να ξανασυναντήσει τους τροικανούς, οι οποίοι μόλις αντίκρυσαν το δίχως κοστολόγηση έκτρωμά του μόνο που δεν του ζήτησαν να το καταπιεί. Δεν έκαναν όμως το ίδιο με την γραβάτα. Τον ανάγκασαν να την βγάλει και να την καταπιεί όπως οι βαρόνοι των ναρκωτικών τα βαποράκια.

Στο μεταξύ ακύρωσαν το ραντεβού του απογεύματος της Τετάρτης με αποτέλεσμα οι μετοχές των τραπεζών να κατρακυλάνε. Με το που είδαν οι εκπρόσωποι των δανειστών τις ασυναρτησίες Κατρούγκαλου έριξαν σύρμα στον Σόιμπλε και άρχισε το άγριο ξύλο. Ο Βόλφαγκ ξανάβαλε στο τραπέζι την έξοδο της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ την ώρα που οι κάτοικοι της Κω είχαν γίνει της φυλής των Απάτσι και κυνηγούσαν το ελικόπτερο του Καμμένου.

Ηδη το κύριο σύνθημα της μεγάλης διαδήλωσης της Πέμπτης είναι το Μια Νύχτα Σαν κι Αυτή να Δούμε στο Ελικόπτερο Ποιος θα πρωτομπεί.

Οταν ο Κατρούγκαλος παρουσίασε το Ασφαλιστικό στους θεσμούς εκείνοι του πρότειναν να ανέβουν όλοι μαζί στο Galaxy bar του Χίλτον και να τους τραγουδήσει (ο Κατρούγκαλος) καραόκε επαναστατικά τραγούδια του ράπερ Ιάσονα Σχοινά. Ακόμη και οι θεσμοί γνωρίζουν λεπτομέρειες για την αιμομειξία διορισμών του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημόσιο και έκαναν χοντρή πλάκα στον Κατρούγκαλο.

Οσο για τον Τσακαλώτο του ζήτησαν να τους εξηγήσει γιατί δεν αντιμετωπίζει το παράνομο στοίχημα και επιλέγει να εξοντώσει την μόνη αποκρατικοποίηση που φέρνει λεφτά στο κράτος. Ο Τσακαλώτος άρχισε να μιλάει ασταμάτητα προσπαθώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι των θεσμών να αρχίσουν τα χασμουρητά…Στη συνέχεια αγρίεψαν και έστελναν μηνύματα στον Πολ Τόμσεν με τα οποία τον ενημέρωναν για τις ανερμάτιστες ιδέες των Ελλήνων υπουργών. Ο Τόμσεν έστειλε ενημερωτικό σημείωμα στον Σόιμπλε και έτσι άρχισε το σκληρό ροκ…

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-20/