«Φλασιά» Πολύδωρα» που μας έστειλε «αδιάβαστους» (Βίντεο)

wpid-wp-1456984713194.jpeg

image

Οι αρλούμπες που έχει πει κατά καιρούς ο Βύρων Πολύδωρας αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για αρκετές σατιρικές τηλεοπτικές εκπομπές. Στα αζήτητα σήμερα της πολιτικής ζωής μετά την αποπομπή του από την Ν.Δ  και την παταγώδη αποτυχία του σε μια προσπάθεια που έκανε να ηγηθεί ενός πολιτικού μορφώματος με Π. Ψωμιάδη κ.α.
Τον «ξέθαψε» το κανάλι «ΚΟΝΤΡΑ» και πραγματικά ήταν έκπληξη η συνέντευξη που έδωσε ο συντηρητικός πολιτικός. Και τι δεν ακούσαμε! Ότι ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός των ελληνικών κυβερνήσεων ευθύνεται που καταστράφηκε όλη η πρωτογενής παραγωγή της χώρας. Τον παρακολουθήσαμε να μας λέει ότι σχεδόν συμφωνεί με την άποψη της Ζ. Κωνσταντοπούλου ότι για το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας δεν ευθύνεται ο λαός μας αλλά οι τραπεζίτες και αυτοί πρέπει να το πληρώσουν.
Εκεί όμως μου μας έστειλε «αδιάβαστους» ήταν η τοποθέτησή του για το προσφυγικό –μεταναστευτικό πρόβλημα. Χρησιμοποιώντας έναν «αμερικανικό μύθο», όπως είπε, εντόπισε τον κύριο υπεύθυνο που είναι ο καπιταλισμός – ιμπεριαλισμός και αυτόν πρέπει να αντιμετωπίσουμε σαν κύριο αντίπαλο μας.
Κοίτα φλασιά που πήρε ο Πολύδωρας! Ποιος θα περίμενε ότι θα συμφωνούσαμε απόλυτα με τις εκτιμήσεις του!

image

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2016/03/blog-post_81.html