ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Κέντρα μουσουλμάνων σε σημεία-κλειδιά στην Αττική, σε άμεσο κίνδυνο η ασφάλεια ολόκληρης της χώρας

wpid-wp-1458565633566.jpeg

Η κυβέρνηση σχεδιάζει εδώ και καιρό να μοιράζει τους μουσουλμάνους μετανάστες…στην ηπειρωτική Ελλάδα, καθώς τα σύνορα στον Βορρά έχουν κλείσει, την ίδια ώρα που η Τουρκία συνεχίζει να στέλνει βάρκες με εκατοντάδες οπαδούς του Ισλάμ, στους οποίους ανάμεσά έχουν «τρυπώσει» προφανώς τούρκοι πράκτορες, έτοιμοι να καθοδηγήσουν τις ορδές των «μεταναστών», γιατί όχι, σε ταυτόχρονα χτυπήματα στην ελλαδική επικράτεια και μάλιστα σε στρατηγικά σημεία της χώρας.

Φαίνεται πως οι αποφάσεις της κυβέρνησης υποβοηθούν τις συγκεκριμένες πρακτικές, αν εξετάσουμε σε ποια σημεία βρίσκονται οι θέσεις κέντρων φιλοξενίας μεταναστών που λειτουργούν σήμερα και εκείνων που θα λειτουργήσουν το προσεχές διάστημα.

Παρατηρούμε πως όλα τους βρίσκονται δίπλα ή πάνω από τις εξόδους της Αττικής, έτσι ώστε σε περίπτωση αναταραχών να δυσκολευτούν οι όποιοι κάτοικοι να εγκαταλείψουν την περιοχή. Επιπλέον είναι κοντά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις ύψιστης σημασίας!

Συγκεκριμένα:

– Στην Βάση Σαλαμίνας
– Στην Βάση Σκαραμαγκά (μοναδική έξοδο της πρωτεύουσας προς τον Νότο)
– Στην βάση της Ελευσίνας (πολύ κοντά στα πετρέλαια)

Το hot spot του Ελληνικού βρίσκεται στο FIR ATHENS και στην μοναδική έξοδο προς Λαυρεωτική από τον Νότο.

Του Λαυρίου βρίσκεται κοντά στην ΔΕΗ (παροχή ενέργειας σε περιόδους πολέμου και ειρήνης).
Του Πειραιά φυσικά στο σημαντικότερο λιμάνι της χώρας και δίπλα στην δεύτερη και τελευταία εγκατάσταση παραγωγής ενέργειας σε περίπτωση πολέμου, η οποία παρότι ανενεργή είναι σε θέση να ενεργοποιηθεί μέσα σε οκτώ ώρες.

Το Hotspot της Νέας Μάκρης βρίσκεται δίπλα στο χώρα διασποράς της Πολεμικής Αεροπορίας και σε απόσταση αναπνοής από την Βάση ελικοπτέρων. Δεν απέχει δε πολύ από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το λιμάνι της Ραφήνας.

Το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας βρίσκεται στην βάση Χωκ λίγα χιλιόμετρα απόσταση από την κεντρική μονάδα αποθήκευση υλικού πολέμου (Άγιος Στέφανος) καθώς και στην μοναδική έξοδο προς Βορρά,

Τέλος, των Αφιδνών βρίσκεται δίπλα στη Μονάδα της Αυλώνας, ενώ εκείνο των Αχαρνών στο στρατόπεδο ΚΑΠΟΤΑ, 3ο ΤΥΛ και στις κεντρικές αποθήκες της αστυνομίας αλλά και στην έξοδο προς το Βουνό. Βρίσκεται επίσης κοντά στις αεροπορικές βάσεις Δεκέλειας και Ελευσίνας.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι μουσουλμάνοι όχι απλά μοιράζονται σε όλη την επικράτεια αλλά και σε στρατηγικά σημεία για την ασφάλεια της χώρας και της ευελιξίας κινήσεως των πολιτών σε περίπτωση έκτακτου γεγονότος.

Η κυβέρνηση οφείλει να πάρει άμεσα θέση…

image

prisonplanet

http://www.triklopodia.gr/