Γιατί θα ψηφίσω τον Ντόναλντ Τραμπ

wpid-wp-1456946656395.png

Από την ημέρα που μετανάστευσα στις ΗΠΑ, η μόνη μου σκέψη είναι πως πρέπει να γίνει πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ. Πιστεύω πως η ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ θα βοηθήσει την ανθρωπότητα να προχωρήσει.

Ευτυχώς, έχω και την αμερικανική υπηκοότητα -με είχε βοηθήσει να πάρω την αμερικανική υπηκοότητα το αφεντικό μου, ο Τζορτζ ο Σόρος-, οπότε θα ψηφίσω τον Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Θα ψηφίσω τον Ντόναλντ Τραμπ γιατί γαμάει.

Η Χίλαρι Κλίντον είναι μια ντεκαβλέ σκύλα, μαριονέτα του Ισραήλ. Θα είναι τραγικά ηλίθιοι οι Αμερικανοί να εκλέξουν πρόεδρο της χώρας τους την Χίλαρι Κλίντον, αφού θα ήταν προτιμότερο να εκλέξουν απευθείας τον Βενιαμίν Νετανιάχου.

Υποστηρίζουν κάποιοι πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι φασίστας και ρατσιστής. Γιατί, η Χίλαρι Κλίντον τι είναι;

Βέβαια, καταλαβαίνουμε πως, όταν μια χώρα έχει να επιλέξει για πρόεδρο ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και την Χίλαρι Κλίντον, έχει καταστραφεί εντελώς.

Οι ΗΠΑ έχουν καταστραφεί αλλά δεν το ξέρουν.

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ θα βοηθήσει να ενεργοποιηθούν όλα τα υγιή κομμάτια της αμερικανικής κοινωνίας.

Παρ’ όλα τα προβλήματά τους, οι ΗΠΑ παραμένουν η καλύτερη αστική δημοκρατία στον κόσμο.

Δεν έχω καμία αμφιβολία πως, αν πρόκειται να υπάρξει κάποια θετική αλλαγή στον δυτικό κόσμο, αυτή θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ.

Η Ευρώπη είναι νεκρή -δεν της το έχουν πει ακόμα- και τρομερά υποκριτική.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες κλείνουν τα σύνορα των χωρών τους και κατηγορούν για ρατσισμό τον Τραμπ που θέλει να χτίσει φράχτη στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Η εκλογή Τραμπ θα βοηθήσει να αναδειχτεί και η υποκρισία της Ευρώπης, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν και οι υγιείς δυνάμεις στις ευρωπαϊκές χώρες.

Δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο με ηγέτες που παρουσιάζονται ως προοδευτικοί και αριστεροί, αλλά αποδεικνύονται μαριονέτες και σκυλάκια των αγορών.

Πρέπει να προχωρήσουμε.

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ είναι μονόδρομος.

Οι Αμερικανοί πολίτες -ο πιο καλόκαρδος και ανοιχτός λαός του κόσμου- θα πράξουν σοφά και θα κάνουν πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η εκλογή Τραμπ είναι ένα βήμα προόδου για όλη την ανθρωπότητα.

(Δεν μετανάστευσα στις ΗΠΑ -ούτε έχω αμερικάνικη υπηκοότητα- αλλά με ενημέρωσαν πως ο πρώην πρόεδρος φιλελεύθερου και ανύπαρκτου κόμματος διαδίδει πως εγώ μετανάστευσα στις ΗΠΑ και οι άλλοι φιλελέδες το πιστεύουν. Βέβαια, αυτός που μετανάστευσε στις ΗΠΑ ήταν ο Άρης, όχι εγώ. Αλλά οι φιλελέδες είναι και ζώα. Μου αρέσουν πολύ οι φιλελέδες. Είναι 500 ηλίθιοι που λένε συνέχεια ο ένας στον άλλον πόσο σπουδαίοι είναι. «Αχ, τι φοβερό αυτό που σκέφτηκες», «Καλά, είσαι μοναδικός», «Εσύ αδικείσαι που μένεις στην Ελλάδα» και άλλα τέτοια. Στο τέλος, τα πιστεύουν κιόλας, οπότε είναι ένα βήμα από το Δαφνί. Αυτά τα φιλελέ φασισταριά τα έχουν και μαζί μου, αν και είναι θαυμαστές μου και δεν χάνουν λέξη μου· δεν χάνουν λέξη μου επί 11 χρόνια αλλά δεν τους αρέσω καθόλου. Yolo! Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί το πρώτο σε αναγνωσιμότητα μπλογκ στην Ελλάδα ανήκει σε κάποιον που δεν είναι τόσο έξυπνος σαν αυτούς. Θα σας το πω εγώ: γιατί είστε καθυστερημένοι. Αλλά εγώ σας αγαπάω. Να μου προσέχετε την Β. Διαπιστώνω πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την χυλόπιτα που της έριξα πριν από δέκα χρόνια.)

(Το σχόλιο με την εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ στην ταινία «Home Alone 2» εκπληκτικό.)

image

http://feedproxy.google.com/~r/pitsirikos/uPfN/~3/Jdc15SevqWo/