Εκνευρίστηκε ο καντινιέρης … δουλοκτήτης (Βίντεο)

wpid-wp-1459449380562.jpeg

Κοίτα που θα πούμε μπράβο -για πρώτη φορά στα χρονικά- σε δημοσιογράφο αστικού ΜΜΕ! Και όμως το κάνουμε γιατί ο   Αντώνης Σρόιτερ κράτησε την στάση που έπρεπε απέναντι στον «Ελληναρά» Λάζαρο Ούλη. Ξέρετε, αυτόν τον τύπο που αδιαφορώντας για το τι εγκληματικό ενδεχόμενο μπορεί να είχε η ενέργεια του πήρε το τρακτέρ του, και όργωνε στον καταυλισμό της Ειδομένης όταν την ίδια στιγμή σε απόσταση αναπνοής από το τρακτέρ του υπήρχαν μικρά παιδάκια.
Ο τηλεπαρουσιαστής των ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha του θύμισε ότι ο ίδιος που τώρα κάνει λόγο ότι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την περιουσία του, αφού έχουν κατασκηνώσει πρόσφυγες, πριν λίγο καιρό στο ίδιο ακριβώς μέρος είχε στήσει καντίνα –που μόλις πρόσφατα της έβαλε λουκέτο για να μην βρεθεί κατηγορούμενος για αισχροκέρδεια-έχει κερδοσκοπήσει ασύστολα σε βάρος των προσφύγων. Ο Ούλης, ακούγοντας αυτή την αλήθεια, εκνευρίστηκε και αποχώρησε από την ζωντανή σύνθεση.

image

Επειδή εμείς τυχαίνει να κρατάμε κάποιο αρχείο ας θυμηθούμε τι δήλωνε ο Ούλης μόλις πριν δυο μήνες τότε που η καντίνα του δούλευε σχεδόν σε 24ωρη βάση πουλώντας 3.000 σάντουιτς την ημέρα. «Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που φέρνουν φαγητό αλλά οι άνθρωποι εδώ το πετάνε γιατί φοβούνται την ύπαρξη χοιρινού κρέατος λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Εμείς τους κάνουμε σάντουιτς με ψωμί και πατάτες», είχε δηλώσει. Και συνέχισε με καμάρι για το «λειτούργημα» (δική του η έκφραση) που επιτελεί: «Δίνουμε το σάντουιτς 2 ευρώ και από 1 με 1,5 ευρώ τον καφέ και το τσάι».
Δυο ευρώ για ένα κομμάτι ψωμί και πατάτες!
Σ’ αυτό εδώ τον τόπο, πριν από χιλιάδες χρόνια, στην ακμή του δουλοκτητικού πολιτισμού, λάτρευαν παράλληλα τον Ξένιο Δία και τον Κερδώο Ερμή. Πράγματι, είμαστε … γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων δουλοκτητών.

Υ.Γ. Η Δεύτερη φώτο και η λεζάντα που αντιγράψαμε είναι από την εφημερίδα «ΚΟΝΤΡΑ»

image

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2016/03/blog-post_307.html