Η απάντηση του Λαζόπουλου για τον «καθηλωμένο» Σόιμπλε!!! (Βίντεο)

wpid-wp-1458111279459.jpeg

Την δική του απάντηση έδωσε στη χθεσινή του εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» ο Λάκης Λαζόπουλος, αναφορικά με το σχόλιο που έκανε για τον Σόιμπλε και τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, τον προηγούμενο μήνα. Πρόκειται για ένα σχόλιο το οποίο προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά ότι «Ο Σόιμπλε έχει δύο εμμονές. Όσο και να φανεί σκληρό αυτό που θα πω, όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μία καρέκλα, σιγά – σιγά το μυαλό του καθηλώνεται και σε μία ιδέα. Εγώ το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη».

Στο χθεσινό «Τσαντίρι» ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε και έδωσε την δική του ερμηνεία στο σχόλιο που έκανε. Συγκεκριμένα, είπε: «Καμιά φορά οι λέξεις από μόνες τους μπορούν να ατυχήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ατυχήσει ένα ολόκληρο νόημα. Εγώ μιλούσα και αναφερόμουν στον Σόιμπλε, αναφέρθηκα στον συγκεκριμένο άνθρωπο και την ώρα που μετέφερα τη σκέψη μου για αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν έβαλα λέξεις διαχωριστικές, να πω συνεχίζω να μιλάω για αυτόν τον συγκεκριμένο, θεωρώντας ότι όλοι καταλαβαίνουν για ποιον μιλάω. Επειδή όμως την ώρα που μιλάει κανείς ιδιαίτερα σε εποχές που έχουν στενέψει τα μυαλά, οι καρδιές και οι ψυχές των ανθρώπων και ψάχνουν και μετράν λέξη, λέξη όπως παλιά στη δικτατορία. Ας υποθέσουμε ότι δεν συντρέχουν καθόλου αυτοί οι λόγοι και μπορείς άθελα σου να πεις κάτι και να ξύσεις την πληγή ενός ανθρώπου, σε αυτή την περίπτωση ζήτησα και ζητάω όχι μόνο μία αλλά χίλιες συγγνώμες και θα το έκανα για τον οποιονδήποτε άνθρωπο στον κόσμο αυτό, αν χωρίς να το θέλω του προκάλεσα κάτι. Ξέρουν οι άνθρωποι και ποιος είμαι και τι κάνω τόσα χρόνια και δέχομαι και αυτό που είπε και ο πρώτος ομιλητής, ότι η φράση αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει ένα σφίξιμο στην καρδιά. Αλλά εγώ δεν ενοποιώ τους ανθρώπους με βάση ένα πρόβλημα, εγώ πάντα μιλούσα και μιλάω για τον καθένα ξεχωριστά».

Η απάντηση του Λαζόπουλου

image

https://hellasforce.com/2016/03/16/