Κάποιοι «τρελοί» (σαν και εμάς) δύο μέρες πριν το χτύπημα στις Βρυξέλλες είχαν προειδοποιήσει

wpid-wp-1458892795030.jpeg

Παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή την «επόμενη μέρα» στις Βρυξέλλες. Μεταξύ αυτών που διαβάζω και ακούω είναι και η «είδηση» ότι ένα πόρταλ εναλλακτικής ενημέρωσης (όπως εμείς δλδ) δύο μέρες πριν το χτύπημα είχε προβεί σε μια πρόβλεψη που έτυχε και επαληθεύθηκε μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες.

Αυτό όμως που μου κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι οι μαζικές δηλώσεις πολιτών του Βελγίου, οι οποίοι απαιτούν από την κυβέρνηση τους, ακόμα πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ακόμα και σε βάρος των προσωπικών τους ελευθεριών. Το χειρότερο δε είναι ότι εγκαλούν την τοπική κυβέρνηση ότι δεν εξέδωσε ανακοίνωση περιορισμού της κυκλοφορίας των κατοίκων «αφού είχε σαφείς προειδοποιήσεις για επερχόμενο χτύπημα».

Δεν γνωρίζω αν αυτοί που βγαίνουν και κάνουν αυτές τις δηλώσεις είναι στημένοι ή αν αυτές είναι 100% αληθινές.

Σημασία έχει τι μήνυμα θέλουν να περάσουν, όχι μόνο στο λαό του Βελγίου, αλλά σε όλη την Ευρώπη, αφού το χτύπημα έγινε στη Θεωρητική πρωτεύουσα της.

Στο όνομα της «εθνικής μας ασφάλειας» θα παιχτούν πολλά δακρύβρεχτα έργα και προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι πολύ πιθανόν σε κάποιο από αυτά να περιλαμβάνεται καταρχήν ο περιορισμός και φίμωση ημών και ακολούθως υμών (των αναγνωστών).

«Όποιος συλλογάται ελεύθερα, συλλογάται τρομοκρατικά», (σε μια παράφραση του μεγάλου Ρήγα) είναι μέρος του μεγάλου σχεδίου. Η «ελευθερία» του ίντερνετ όπως απέδειξε τρις ο Έρνι είναι απλά ένα κουμπάκι… και το κουμπάκια πατιούνται ακόμα και από μακριά…

image

http://katohika.gr/