«ΚΟΛΑΣΗ» ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ! Οι καυτοί διάλογοι Φώφης και Αλέξη: «Έχεις αποτύχει – Τινάζεις στον αέρα τη σύσκεψη»

wpid-wp-1457127752856.jpeg

Καυτές ατάκες αντάλλαξαν η Φώφη Γεννηματά, με τον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την απαίτηση της κ. Γεννηματά να περιληφθεί στο ανακοινωθέν η άποψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει εις πέρας την προσφυγική κρίση και πως απαιτείται κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Τσίπρας: «Με κοροϊδεύεις; Είναι δυνατόν να μπει αυτό στο ανακοινωθέν; Κρατάς μια αρνητική στάση, τινάζεις την σύσκεψη στον αέρα, όπως ο Λεβέντης».

Γεννηματά: «Πρόσεξε πώς μιλάς σε μένα. Εγώ έχω σαφή εθνική στρατηγική άποψη και θέση. Εδώ και ένα μήνα που σε συνάντησα σου έχω καταθέσει συγκεκριμενες προτάσεις. Εμένα η άποψή μου είναι ότι έχεις αποτύχει και αυτό δεν θα μου αρνηθείς να το καταγράψω.

Μητσοτάκης: «Αν σκοπεύεις να επιμείνεις σε αυτά, εγώ αρνούμαι να υπογράψω το τελικό ανακοινωθέν»

Καμμένος: «Αυτά είναι μικροπολιτική, τι είναι αυτά που λες;»

Γεννηματά: «Αυτή είναι η άποψή μου και θέλω να καταγραφεί. Κυριάκο, δεν καταλαβαίνω γιατί αρνείσαι το δικό μας δικαίωμα να καταγράψουμε την αντίρρησή μας, όταν στην τελευταία συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ο Γιάννης Πλακιωτάκης είχε βάλει αστερίσκο. Αν διαφωνείς, κατάγραψε και εσύ τις διαφωνίες σου όπως και ο Σταύρος, όπως έχουμε δικαίωμα να το κάνουμε».

Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παρενέβη πιέζοντας για εκτόνωση της κατάστασης.

Παυλόπουλος: «Δεν γίνεται να βγούμε από εδώ χωρίς να έχουμε καταλήξει σε ένα κοινό ανακοινωθέν», είπε ο κ. Παυλόπουλος, για να καταλήξουν οι πολιτικοί αρχηγοί στην υπογραφή της ανακοίνωσης.

image

http://www.crashonline.gr/