Λαμόγια, ανίκανοι,τσόλια,λεσβίες και πούστηδες κυβερνούν δυστυχώς την χώρα μας ! Τσίπρας προς Φώφη: «Δεν μπορεί να βγει ανακοίνωση της Προεδρίας που να λέει ότι είμαι ανίκανος»!

wpid-wp-1457161753590.jpeg

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..
Συμβούλιο αρχηγών: Το χειρόγραφο της Φώφης και η αντίδραση του Τσίπρα όταν άκουσε το περιεχόμενο της δήλωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήθελε να συμπεριληφθεί στην ανακοίνωση της Προεδρίας

Η ικανότητα ή η αδυναμία της κυβέρνησης να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση βρέθηκε στο επίκεντρο της πολύωρης συνεδρίασης των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου. Όταν είχε συμφωνηθεί η έκδοση ανακοίνωσης εκ μέρους της Προεδρίας από τον πρωθυπουργό και τους
αρχηγούς της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και των ΑΝΕΛ η Φώφη Γεννηματά πλησίασε τους πρακτικογράφους και τους έδωσε μία παράγραφο για να συμπεριληφθεί στην ανακοίνωση ως δήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αμφισβήτησε και την ικανότητα, αλλά και την αξιοπιστία της κυβέρνησης:

Η κυβέρνηση όπως αποδείχτηκε δεν μπορεί να διαχειριστεί τη σημερινή κατάσταση
Η εθνική γραμμή για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται μια ισχυρή και ικανή κυβέρνηση να την υλοποιήσει
Και την προηγούμενη φορά βγήκε ανακοίνωση και η κυβέρνηση δεν την υλοποίησε κατ” ελάχιστον.
Μόλις διάβασε τη δήλωση ο πρωθυπουργός αντέδρασε έντονα. «Δεν μπορεί να βγει ανακοίνωση της προεδρίας που να λέει ότι είμαι ανίκανος» είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Την αντίθεσή του εξέφρασε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γεγονός που οδήγησε τη Φώφη Γεννηματά να του ζητήσει να γράψει και αυτός τη δική του δήλωση. «Και ο Σταύρος (σ.σ. Θεοδωράκης) να εντάξει τη θέση του για υπουργό κοινής αποδοχής» πρότεινε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ενόψει αδιεξόδου ανέλαβε μεσολαβητικό ρόλο ο Προκόπης Παυλόπουλος. «Οι θέσεις σας έχουν καταγραφεί στα πρακτικά και θα επισημαίνουμε και στην ανακοίνωση πως ασκήσατε κριτική στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση» έδωσε τη «λύση» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τασσόμενος εμμέσως υπέρ του πρωθυπουργού.

image

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/oxafies/~3/vtGhoCyeLB8/blog-post_775.html