Μετά την «απόβαση» στη ν.Χίο & Εισβολή 11 Τούρκικων Μαχητικών & στον Αέρα!

wpid-wp-1458601157089.jpeg

Μετά την απόβαση των Τούρκικων Στρατοχωροφυλάκων στην νήσο Χίο και στα νησιά του Αρχιπελάγους με την υπογραφή Έλληνα Στρατηγού να μην ξεχνιόμαστε …Σήμερα είχαμε και στην Εισβολή Τούρκικων Μαχητικών σε όλο το Αιγαίο !

Μόνο που εδώ ευτυχώς ακόμη για την Ελλάδα οι Έλληνες Πιλότοι δήλωσαν Παρών στο κάλεσμα και ενεπλάκησαν σε σκληρές κλειστές αερομαχίες με τα Τούρκικα μαχητικά που εισέβαλαν οπλισμένα και αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή !

Ο Τούρκικος Σχηματισμός αποτελούμενος απο 4F-4 και 2 F-16 εισήλθε μεταξύ Λέσβου και Χίου και προέβη σε 19 Παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου !

Ελληνικά F-16 απογειώθηκαν απο το νησί της Λήμνου και καταδίωξαν τον Τούρκικο Σχηματισμό …Όταν το οπλισμένο ζεύγος των Τούρκικων F-16 αρνήθηκε να εγκαταλείψει την περιοχή και ενεπλάκη σε αερομαχία την 15:00 Νοτιοδυτικά των Ψαρών !

Μετά την αποχώρηση των Τούρκικων Μαχητικών στην περιοχή εμφανίστηκε νέο Ζεύγος Τούρκικων Μαχητικών που ενεπλάκη αμέσως με τα Ελληνικά που περιπολούσαν στην Περιοχή την 15: 10 νοτιοδυτικά της Χίου αφού το ΑΤΑ είχε ήδη σημάνει Γενικό Συναγερμό !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 21η ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 3 (6 α/φ & 2 α/φ & 2 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 11
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4 (2 x 2 α/φ)
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 6
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 24
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 2
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
¨Όλα αυτά την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται σε συμμαχία και συμφωνία με τους Τούρκους για το Προσφυγικό στη Θάλασσα του Αιγαίου

Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

«Το πώς αντιμετώπισαν τα Ελληνικά ΜΜΕ την απόβαση των Τούρκων στα Ελληνικά νησιά ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η αντίδραση του δημοσιογράφου Ευαγγελάτου και της εκφωνήτριας των Συνιστωσών του Σύριζα που φιλοξενούσε στην εκπομπή του στο Κανάλι Έ» που χασκογελούσαν στην είδηση ότι Τούρκοι πάτησαν Ελληνικό Έδαφος!

Τυχαίο είναι που η εκπομπή του Ευαγγελάτου πατώνει ;…

Δεν γνωρίζουμε την αντίδραση τους στο άκουσμα της είδησης ότι οι Τούρκοι με 11 μαχητικά εκ των οποίων 4 Οπλισμένα μαχητικά εισέβαλαν σήμερα στο FIR Αθηνών και ενεπλάκησαν με Ελληνικά Μαχητικά !

Το πιθανότερο να χασκογελάσουν και πάλι !

image

veteranos.gr

http://katohika.gr/ellada/meta-tin-apovasi-sti-xio-eisvoli-11-tourkikon-maxitikon-kai-ston-aera/