ΝΕΑ… ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ: «Τι δείχνει η εμπιστοσύνη του Σόϊμπλε στον Τσίπρα…»

wpid-wp-1458593173083.jpeg

Νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε, μέσω αναρτήσεών της στο twitter, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Τώρα που ο Σόιμπλε δηλώνει ότι εμπιστεύεται τον Αλ. Τσίπρα, είναι ολοφάνερο γιατί δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έχει άλλωστε δηλωθεί ξεκάθαρα ότι η «εμπιστοσύνη» συνδέεται με την κατάλυση της δημοκρατίας και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας».

Στο τρίτο κατά σειρά tweet, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έγραψε: «Οι πρώτες δηλώσεις εμπιστοσύνης της Κομισιόν ήρθαν το καλοκαίρι όταν το “όχι” του λαού έγινε “ναι” του Αλ. Τσίπρα. Το “όχι” κλόνιζε την εμπιστοσύνη» και συνέχισε: «Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, ενώ θρηνούμε μωρά – θύματα της εκτρωματικής συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας, η …εμπιστοσύνη απογειώνεται», προσθέτοντας ότι «την ίδια ώρα καταβυθίζονται όχι μόνο οι λέμβοι των προσφύγων, αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και το διεθνές δίκαιο, υπό το βλέμμα Τούρκων «επιτηρητών».

Κλείνοντας έγραψε: «με τις ευλογίες του Αλέξη Τσίπρα, η Τουρκία βαφτίστηκε «ασφαλής χώρα». Στα θύματα ακραίων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα μοιράσει τριαντάφυλλα».

image

image

image

http://www.crashonline.gr/